Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik a legérdekesebb sport...

Melyik a legérdekesebb sport szerintetek?

Figyelt kérdés
Engem főleg a küzdősport és a parkour érdekel. Valamelyik mellett döntenem kell de nemtudom hogy parkour oktatás van-e valahol? Ha a küzdősport mellett döntök akkor meg nem tudom melyik a leghatékonyabb és a legmegfelelőbb. Most nem arról van szó hogy szarrá akarok verni mindenkit de jó ha meg tudom védeni magam. Szerintetek melyik legyen? Ha van jó ötletetek még ami érdekes és sport és fejlődik tőle az izmom akkor írjátok ide légyszíves!
2014. márc. 26. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Küzdősportok a legérdekesebbek, ezen a vonalon tovább haladva bár nem sportok, de a harcművészetek méginkább.

Azt tudd, hogy leghatékonyabb az ökölvívás (nem mennék bele a szempontokba) viszont MÉG EZ SEM önvédelemre való. Igen, valóban hasznos és fontos hogy az ember tudjon jól ütni, de sajnos utcára ez sokszor kevés. És nem azért, mert nem tud rúgni.. jusson eszünkbe, hogy minden küzdősport még ringsport.

Just sayin'

2014. márc. 26. 22:23
 2/2 *Glissade* ***** válasza:
A táncok.
2014. márc. 26. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!