Megéri megvenni ezt az ak47 airsoftot?
A cyma egy kifejezetten jó gyártó, veszel hozzá egy két alkatrész és mehet a menet.
DE!!! Ne innen vedd meg! Az airsoftone mindent túlárazva ad! Olvass utána, egy jó vélemény sincs erről a boltról.
Keresd meg ezt a fegyvert máshol, de ajánlom az airsoftcentrum.hu-t, én ott vettem egy SVD-t.
Jó bolt még az airsoftdepo és az airtsoftgun is.
Az előttem válaszolókkal egyetértek, ez jó fegyó. Kivéve: airsoftgun.hu-ról ha lehet ne rendelj, egyik kérdésben már részleteztem miért, de röviden:
-drága
-televan silány minőségű C....gun termékekkel
-egy csomó terméküknél nincs feltüntetve a gyártó
-egyszer vettem egy nagy tárat, fémként adták el de műanyag és nagyon drága volt stb...
A centrum és a depo jó oldalak.
Köszi a válaszokat!
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy ennek a cyma0.46 nak a csövön a fedelen a tartókon és az elsütőbillentyűn kívül a fegyvertest és a tár is fémből van mert olyan mattos a színe mintha ABS lenne?
Amúgy airsoftdepon és centerben nem megtalálható ez a fegyver esetleg tudtok linkelni egy megbízható oldalt ahol ez megtalálható olcsóbban?
67 ezer FORINT?!
MI ez bolt?!
Ja Airsoftone, a lehető legdrágább bolt.
Ezt a fegyvert máshol megkapod 40-ért!
Nézz körül ne állj meg az első fegyvernél.
Jó tanácsok!
Egyébként ez a fegyver nagyon király, csak icipicit (NAGYON) túlárazva van ezen az oldalon, mint minden más.
www.taiwangun.com - bizonyos érték felett ingyen van a szállítás, Lengyelország
www.airsoftzone.eu
www.airsoftcentrum.hu
www.airsoftzone.eu-n csak ezt a fegyvert találtam: [link]
Viszont nem tudom, hogy ez most aCM.046-os e mert nem írták oda a típusszámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!