Mi a véleményetek a FAILURE MAINIAC bmx-ről?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy már régebb óta fontolgatom, hogy vegyek egy bmx-et és ezt néztem ki magamnak ( [link] tudtommal ezt használja Harry Main is. Egy két embertől már hallottam jó dolgokat a biciklivel kapcsolatban, de úgy gondoltam megkérdezem még pár ember véleményét. Elég erős a váz? 180cm magas vagyok elég a 20.4-es? A különböző tapasztalatokat véleményeket is kiváncsian várom. :)2014. márc. 12. 20:59
1/1 anonim válasza:
Fúúúú...
Harry Main már nem is a Failure-nél van, hanem a Hyper-nél, és a Hyper Mainiac nem is sokára kifog jönni, szóval most már nem vennék Failure Mainiac-et.
Egyébként ez kb annyira Harry main bicója, mint a TotalBMX The Brit Mark Webb-é. Semennyire. Ez csak azonos geometriájú, de köze sincs hozzá azon kívül.
300$ az kb 80 ezer ft...
Nézz már utána, hogy egy profi váz kerül ennyibe. A valódi mainiac vázat ennyiből meg se kapod.
Egyébként jó kezdő bicó, nem azért mondom, csak azért, hogy ezt használja Harry Main kicsit erős.
Én személy szerint egy 20,4-es WTP Justice-t hajtok és 185 magas vagyok, nekem nincs vele problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!