Boxolni szeretnék! Hogyan?
Figyelt kérdés
22 éves srácvagyok és eléggé félénk embervagyok és joideje tervezem hogy elmegyek boxolni de sajnos félek lemenni egy box edzésre.Edző terembe járok azt is nehézvolt elkezdeni meg kicsit félek az emberektöl. Semennyire nemvagyok járatos a küzdősportok terén és nem tudom mire számitsak ha lemegyek egy box edzésre. elöre is köszönöm válaszokat:D2014. márc. 10. 03:02
1/4 anonim válasza:
Nem kell tőle tartani, a lényeg, hogy lássák rajtad, hogy szeretnéd meg akarod!
Egyébként nézőként is be lehet ülni, csak szólj az edzőnek, hogy szeretnél jönni és emiatt megnéznél egy edzést!
2/4 anonim válasza:
Pedig muszáj lesz összepakolni az edzőcuccot és lemenni egy edzésre.. másképpen nemigen fogsz boxolni.. ha szeretnél, akkor lemégy.
3/4 Pretty_Fighter válasza:
Ugyan!:) Válassz egy jó edzést,és ott nem is fognak kinézni téged.Ha pesti vagy,tudok ajánlani.
Képzeld el akkor azt,hogy én meg 16 éves kis nagyon vékony lányként állítottam be edzésre egyedül...:D
4/4 A kérdező kommentje:
hát igazán köszönöm a biztato szavakat jolesik tényleg:D
összeszedem magamat és megyek is:D
2014. márc. 10. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!