Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan tudnék szaltózni sível?

Hogyan tudnék szaltózni sível?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, fiú. Elég jól síelek, és mivel extrémen biciklizem is, ezért az egyensúlyérzékem is nagyon jó.

Hogyan tudnék elkezdeni ilyen trükköket gyakorolni..egy évben egy hetet max másfél hetet szoktunk síelni..

2009. dec. 13. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:

sehogy, egy másfél hét évente édes kevés ehhez.

Amit látsz az extremen azok egy évben az első hóeséstől az utolsó hófoltig síelnek!

2009. dec. 13. 20:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, bár kétlem h így lenne, miért ne lehetne megtanulni trükköket.
2009. dec. 13. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:
hogy ne lehtne. csak (mint ahogy az első hozzászóló írta) ahhoz az egy hét édeskevés. a profik látják hogy hó van mennek és amíg el nem tünik maradnak. én is így vagyok a korival, azonnal pályák+Balcsi, és a jégkorira tudnám azt mondani, hogy (nekem) pár perc alatt megvannak a dolgok. de ez a kettő nagyon más. és kell, hogy érzéke legyen hozzá az embernek. nem tudom, nekem van-e. sztem ne is próbáld egyenlőre a szaltózást. egyébként az extrém biciklizés mit takar? mert én is extrémen bringázok de nem hiszem, hogy ugyan így gondoltad ( belső sávban, 50 km/h felett, legnagyobb gazban, járva nem tudva, 2 olyan lábbal, amiből dől a vér, stb...)
2009. dec. 14. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát elég jól síelek..tehát 3 éves koromtól fogva, és nagyon jó edzőim voltak, tehát jobban mint egy átlagos 14 éves gyerek, itt MO.

Am. arra gondoltam az extrém bicónál, hogy street vagyis, ugra bugra össze-vissza:)

Am már mennek ilyen alap trükkök..tehát slide meg 360 jobbra kiforgás..ilyenek.

2009. dec. 14. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!