Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A Jing Gong airsoft replikák...

A Jing Gong airsoft replikák tényleg full műanyagok?

Figyelt kérdés
Jókat hallottam a jg g36-okról és mp5-ökről de ha ez igaz, kezd meginogni bennem a jg. Melyik jobb, jg vagy cyma?

2014. febr. 28. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
a cyma szerintem jobb mint a jg a havernak jg g36 c je van és full abs sztem 5x leejtené azt széttörne a belselye nekem amd 65 öm van full acél annak a sulya is valosághű
2014. márc. 1. 08:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Első válaszoló... te jó édes Istenem...!

AZ IGAZI G36 is ABS és szénszálas műanyag! A JG G36 kívül ugyan ABS, de a belseje meg szín acél és fémötvözet! Én a G36K-mal ablakon mászok be, földre vetődök, ablakot török vele, falat mászok. SEMMI BAJA! Karcos a külseje, és? Acél nem lesz az? Egyszer se volt szerelőnél 2 év alatt.

Nagyon jó fegyver a JG G36, főleg a legújabb generációja.

A CYMA Ak-ban nagyon jó, nekik az a specialitásuk, de a többi fegyverre nagyon had ne mondjak semmit. Pl. az M14 belseje, na az törékeny. Gyári állapotban, ha kicsit is erősebben húzod meg a ravaszt a kelleténél akkor az már el is tört (csapattárs tapasztalata)

2014. márc. 1. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Na még annyit a 36-oshoz, hogy 3,2 kg harci súly nem elég?

Hidd el, ettől is leszakad a kezed már 2-3 nap után. Egy full fém Ak-ról meg ne beszéljünk ami jóval 4 kg fölött van.

2014. márc. 1. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
UH félek a full fém ak-tól de kell majd egyet vegyek már csak a sulyáért is!:D
2017. aug. 11. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!