Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Airsoft-tal célbalőni?

Airsoft-tal célbalőni?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy kimegyek a kertbe, aztán rálövök valami papírlapra. Erre mit ajánlantok? 14/F

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2014. febr. 18. 07:22
 1/6 kovpet ***** válasza:
Inkább egy rendes légpuskát, az erre való.
2014. febr. 18. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
ha később 16 évesen vagy majd most is akarsz haverokkal is játszani meg majd 16-tól rendesen akkor egy cyma ak47 SZERINTEM. vagy ha csak erre kell és mindenképp airsoft akkor szerintem egy springes kis pisztoly
2014. febr. 18. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha csak célba akarsz lőni akkor inkább egy légpuskát szerezz be.

De egyébként igen. Ha majd játszani is szeretnél akkor már komolyabban ár kell gondolni. Na előtte érd el a 16 éves kort. Bár én 14 évesen kezdtem el (azóta is játszogatok), de az csak tingli tangli volt

2014. febr. 19. 16:40
 4/6 hun46y3 ***** válasza:

Vehetsz párezerért valami piaci műanyag pisztolyt, nem sok örömöd lesz benne.

Vehetsz 15-20ezerért alsókategóriás mesterlövészt vagy AEG-et a kertben lövöldözni, de azt is meg fogod unni egy idő után.

Azt ajánlom, hogy gyűjtögess és vegyél egy komolyabb AEG-et (30-40ezer körül már jókat találhatsz)és azzal lövöldözhetsz a kertben is, de ha szervezett játékra mész, oda is jó.

2014. febr. 19. 23:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem, komolyabb játékot nem szeretnék, biztos nem lenne rá keret, és egyébként sem. Az a helyzet, hogy pisztolyt gondoltam ki magamnak, egész pontosan ezt: [link] Ha tudtok esetleg véleményt mondani, szívesen fogadnám. Köszönöm az eddigi tippeket, válaszokat!
2014. febr. 20. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez egy brutálisan jó fegyver! :D Egyik ismerősömnek is ilyen van és elektromos révén is elég nagyot püffen egy lövésnél :D Jó tapasztalatai vannak róla, egyetlen hátránya, hogy nehéz hozzá tárat keríteni.
2014. febr. 20. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!