Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Tojásturmixot szeretnék...

Tojásturmixot szeretnék csinálni de hogy kell?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja járok gyúrni és szeretnék egy kis plusz fehérje bevitelt. Nem akarok porokra költeni mert pénzem sincs rá meg kedvem sincs vennni. Arra gondoltam hogy tojásturmixot készítek. Ha tudtok valami olyan tojásturmixot aminek jó íze van és sok benne a fehérje akkor irj pls.
2009. dec. 9. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:

A tojásturmix nagyon bonyolult dolog: fogsz egy turmix gépet, teszel bele tojást (előtte nyilván feltöröd, és csak a belsejét használod..), meg cukrot, tejet. Kész. Garantáltan magas fehérje tartalom.

Ajánlom még a sajtokat is egyébként. 40%-uk lehet kb. fehérje, az rengeteg.

2009. dec. 9. 16:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Őszibarackturmix, csokiturmix, eperturmix: bármelyikbe tehetsz egy-két tojást.

De megeheted habnak vagy rántottának is :)

3 dl tej, eg ynagy kanál lekvár, 2 tojás: zsupsz be a turmixgépbe!

Vagy tej, kakaó, rum, tojás.

Vagy tojás, tojás, vaníliás cukor, tej.

2009. dec. 9. 16:49
 3/10 Gyakor ***** válasza:
Nehogy azt hidd hogy pénzben sokkal jobban ki fogsz jönni hogyha tojásturmixot iszol mintha vennél port. Egyébként egy normális tojásturmixban,ha egy rendes adag fehérjét beakarsz vini, akkor (nálam) 4-5 nyers tojás 3-4-5 deci tej, 1 banán, meg ízlés szerint cukor van. MÁris 2-300 Ft-nál tartasz.
2009. dec. 15. 19:31
 4/10 A kérdező kommentje:

lehet olcsóbb a por, de a tojást, a tejet, meg a cuccokat nem kell megvenni, mert van mindig otthon.

Amugy házitejjel jó?

2009. dec. 16. 13:50
 5/10 Gyakor ***** válasza:
19:31 vok Házitejjel sztem jobb is mint a bolti fehérre szinezett vízzel, amit tejnek neveznek. :)
2009. dec. 17. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
Kaphatsz szalmonellát a nyers tojástól, agyon vágod cukorral zsírosodsz, tejjel nem iszunk turmixot ez alap lassítja a felszívódást! Arnold: "Tejre a kisbabáknak van szükségük" (Pumping iron) Meg kell venni a fehérjét, tök fölösleges ilyen házi szarokkal próbálkozni!
2009. dec. 18. 15:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Amugy abba hagytam ezt a turmixos hülyeséget mert csak zsírt kaptam belőle. 600 db felülést csinálok és nem is látszik annyira mint kellene, gondolom a sok zsírtól. Mostmár inkább megpróbálok kevésbé zsíros ételeket enni.

Lehet port kéne venni, de én még arra nem költöm a pénzem majd később.

Tojásturmix recepteket már ne írjatok be mert már ugyse csinálom meg.

U.i: A lekváros turmixtól jókat fostam xD, köszi!

2009. dec. 19. 16:07
 8/10 A kérdező kommentje:

Ja és hogyha ennék fehérjét(pl. biotech) 2 hónapig aztán abbahagynám akkor mi történne?

Megmaradna az izom, lelassulna a fejlődésem, összemenne az izmom?

Aki ért hozzá az válaszoljon erre, ne az legyen hogy mindenki véleményt mond, hanem inkább tényeket mondjatok.

2009. dec. 19. 16:13
 9/10 Gyakor ***** válasza:
Természetesen tőled függ hogy "összeszakadsz"-e utána vagy sem... Függ a táplálkozásodtól mozgásodtól, nameg az alkoholtól is :D Ezt értsd ugy hogy nem marad meg az izom ha nem figyelsz rá oda hogy megmaradjon.
2009. dec. 20. 11:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én írtam a Pumping ironos hsz-t. Ha vennél táplálék kiegészítőt "port" azzal is csak kiegészíted a kajálást. Az egész alapja az étrend! Válszolva a második kérdésedre a megszerzett izmot úgy tudod megtartani hogy tartod azt az intenzitású edzést (azokat a súlyokat) és azt a mennyiségű és főleg minőségű étrendet amivel elérted az aktuális izomzatot. Remélem érthetően írtam.

2009. dec. 20. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!