Tojásturmixot szeretnék csinálni de hogy kell?
A tojásturmix nagyon bonyolult dolog: fogsz egy turmix gépet, teszel bele tojást (előtte nyilván feltöröd, és csak a belsejét használod..), meg cukrot, tejet. Kész. Garantáltan magas fehérje tartalom.
Ajánlom még a sajtokat is egyébként. 40%-uk lehet kb. fehérje, az rengeteg.
Őszibarackturmix, csokiturmix, eperturmix: bármelyikbe tehetsz egy-két tojást.
De megeheted habnak vagy rántottának is :)
3 dl tej, eg ynagy kanál lekvár, 2 tojás: zsupsz be a turmixgépbe!
Vagy tej, kakaó, rum, tojás.
Vagy tojás, tojás, vaníliás cukor, tej.
lehet olcsóbb a por, de a tojást, a tejet, meg a cuccokat nem kell megvenni, mert van mindig otthon.
Amugy házitejjel jó?
Amugy abba hagytam ezt a turmixos hülyeséget mert csak zsírt kaptam belőle. 600 db felülést csinálok és nem is látszik annyira mint kellene, gondolom a sok zsírtól. Mostmár inkább megpróbálok kevésbé zsíros ételeket enni.
Lehet port kéne venni, de én még arra nem költöm a pénzem majd később.
Tojásturmix recepteket már ne írjatok be mert már ugyse csinálom meg.
U.i: A lekváros turmixtól jókat fostam xD, köszi!
Ja és hogyha ennék fehérjét(pl. biotech) 2 hónapig aztán abbahagynám akkor mi történne?
Megmaradna az izom, lelassulna a fejlődésem, összemenne az izmom?
Aki ért hozzá az válaszoljon erre, ne az legyen hogy mindenki véleményt mond, hanem inkább tényeket mondjatok.
Szia!
Én írtam a Pumping ironos hsz-t. Ha vennél táplálék kiegészítőt "port" azzal is csak kiegészíted a kajálást. Az egész alapja az étrend! Válszolva a második kérdésedre a megszerzett izmot úgy tudod megtartani hogy tartod azt az intenzitású edzést (azokat a súlyokat) és azt a mennyiségű és főleg minőségű étrendet amivel elérted az aktuális izomzatot. Remélem érthetően írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!