Agresszív görkori vajon menne?
ha rendesen gyakorolod biztos menni fog :] én is elkezdtem de lusta voltam és abbahagytam :'D de felugrani egy kis lépcsőre már ment egy pár hét után :]
csak nem szabad feladni az elején akármilyen szarul is megy. jaigen és nemkell megijedni a sérülésektől :'D elég sokat fogsz kapni : D
soksikert.
(bocsi ez nem válasz:)
csak érdekelne h megy-e a korizás? mert én is 16/L vagyok és nagyon régóta szeretnék agressive korizni, csak nincs hol, kivel, meg bennem is van egy kicsit az h menne-e, meg nem is tudok túl sok lányról akik a korizás ezen ágát választották.úh ezért érdekelne
köszi
utolsó válaszolónak :
üdv,hát gyakorolgatok mostanában,próbálgatok,nemrégen tudtam elkezdeni ugye az esőzések meg rosszidő miatt,aztán most kezdek belemerülni,dehát ebben az első 1-2 hnapban inkább csak tapasztalatot szerzek,de már jobban megy mint elsőre az tuti.:D
Amúgy hagondolod dobok egy msnt,vagy te,és haistenis ugyadja elmehetünk korizgatni ha ugyalakul.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!