Azt kérdezném meg hogy milyen véleménnyel vagyok az edzésemről amit csinálni szoktam?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok 182 cm és 62 kg és a következők szoktak lenni: 7 szet 10 ismétléssel szűk fogású húzódzkodás teljesen le engedett karral edzésenként váltom hogy a tenyerem felém vagy előre néz, utána 7 szet 10 ism gyémánt fekvőtámasz, utána 4 szet 10 ism fornt lever rises, utána 8 szet 20 ism guggolás (csak a sarkamon vagy a talpam elülső részén állva deszkán állok közben) utána 7 szet 10 ism dips utána 6 set 15 ism fekvőtámasz miközben egy rudat fogok és azon végzem a gyakorlatokat és minden edzés után egy nap pihenő nap.2014. febr. 11. 18:05
1/1 anonim válasza:
Egy ideig jó, de szerintem már te is érzed hogy kevés.
És nem kell ennyi széria, főleg akkor nem ha erősödni akarsz.
Szerintem ideje lenne elmenned konditerembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!