Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi ez a nagy boksz istenítés?

Mi ez a nagy boksz istenítés?

Figyelt kérdés

Többször megfigyeltem itt a gyiken, hogy ha valaki valami küzdősportos kérdést tesz fel akkor az ökölvívás a válasz.

Nem egyszer olvastam már ilyeneket, mint például:

"Karate vagy Defendo?"

Válasz: Tanulj ökölvívást!

"Melyik a jobb utcára wing chun vagy krav maga?"

- Boksz!

Istenem nekem el ne mondjátok, hogy mindenre megoldás a boksz!

Itt mindenki a Tyson képére recskázik otthon?

2014. febr. 4. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Az ökölvívás Magyarországon egy színvonalat jelent.

Van alatta és fölötte. Lehet hozzá viszonyítani.

A karate, krvmaga, wingchun sokszor van olyan ergyán oktatva, hogy kevesebbet tanítanak mint ugyan annyi idő alatt ökölvívás edzésen.

Senki sem recskázik Tyson képére, csak kevesen képesek olyan színvonalat hozni, mint a sima box edzők. Ez van, le kell nyelni a békát.

2014. febr. 4. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert a szellemi szinvonaluk, vagy a szétvert értelmi képességük miatt a boxot istenítik, és nem látnak túl a boxkesztyün keresztül.
2014. febr. 5. 08:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Boksz!
2014. febr. 6. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

Előző vagyok válaszom annyival kielégíteném akarom mondani kiegészíteném, hogy a bokszban legalább van egy kis magyar nem mint a csing-csung tai pui harcművészetekben amikre járva az embert anyagilag lenullázzák.

Meg legalább tudom mire járok és nem csak azért járok oda merr most mekkora divat mint a női önvédelem, krav maga, MMA....

2014. febr. 6. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
2. válaszoló, lekesztyűztek és fájt a vereség? :)
2014. febr. 6. 11:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Énis aztmondom hogy egy jó boxtudás az alapja mindennek...nem kell ehez Tyson képére recskázni másrészt minden azon múlik mit akar az ember kezdeni a megszerzett tudással, ha gyorsan akar az ember kis önvédelmet tanulni az utcára akkor mindenképpen box vagy thai-box adottságtól függően. ha meg csak szimplán hobbit keres ahol levezetheti a fölös energiáit akkor mindenki válassza a neki tetsző stílust. Én kitartok a box mellett attól függetlenül hogy nem követem az aktuális box eseményeket meg aztse tudom manapság ki kivel van kb...:D
2014. febr. 6. 18:37
 7/7 bekaszaj ***** válasza:

A keserű igazság az hogy ezeket a csing-csung harcművészeteket olyan gyatrán oktatják itthon hogy említésresem méltóak. Ezen felül overall ha nem is csak hazankról beszélünk, azert szerintem az ökölvívás az egyik legjobb alap a kevert harcművészetekhez is (kézteknikaban mindenkepp).

Nézz le egyszer a KSI vagy a VASAS (azert ezeket emeltem ki konkrét példaként mert személyes JÓ tapasztalataim vannak velük, nyilván van más példa is) ökölvívó szakosztályának az edzéseire, te is belátod majd hogy elég nagy minőségbeli kulonbség van a csingcsunghoz képest.

2014. febr. 21. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!