Jól ki lehet látni ebből az airsoft maszk ból?
Figyelt kérdés
sziasztok venni szeretnék 1 maszkot csak nem tudom hogy ebből jól ki lehet e látni.Tapasztalataitokat és más maszk vagy szemüveg ajánlását írjátok le. ( valami ilyesmire gondoltam [link] )2014. jan. 31. 08:27
2/7 anonim válasza:
Nem vagyok az ilyen egész pofámba rács dolgok híve. Selejtes a BB, rácsnak nekicsapódik, széttörik, a darabjai meg vagy belemennek a szemedbe vagy nem...Ezzel is számolni kell. Kilehet belőle látni, mert a szemed egy távolabbi pontra fókuszál, nem közvetlenül a rácsra, de én inkább egy rácsos maszkot ( [link] és egy szemüveget ajánlanék ( [link]
3/7 A kérdező kommentje:
én attól félek hogy a szemüveg be fog párásodni vagy nem ?
2014. jan. 31. 09:46
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2014. jan. 31. 11:41
6/7 anonim válasza:
MINDEN szemüveg párásodik. Párátlanító így, ventillátor úgy.
Ráccal biztos nem lesz ilyen probléma, bár kicsit zavarja a látást mikor ffelveszed, de könnyen megszokható.
Én rácsos szemüveget is használok, előnyben részesítem. Csak éjszaka szoktam szemüvegben lenni.
7/7 anonim válasza:
Helyesírási hibákért elnézést! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!