Bmx-ezek vagy gördeszkázzak?
Hát ha van rá alkalmad, akkor próbáld ki mindkettőt. Ha van deszkás ismerősöd/barátod, akkor valószínűleg oda fogja adni kipróbálni. :) Ott el fog dőlni, hogy melyik tetszik. :) Ha az ember elkezd gurulni egy olyan négykerekű fadarabbal, akkor nem fogja tudni többet elengedni. :)
Egyébként alapvetően jópofa mind a kettő, de a deszkának szerintem egy picit szabadabb feelingje van. :)
szia :)
én deszkáztam sokáig...de utána a társagág ahová kerültem belevitt a bicózásba....:$
Ígyhát kb. 2 éve bicózok...
tapasztalatból írok: adeszka olcsobb(kisebb az esélye h javitani kell, és ha mégis...akk is olcsóbb), kisebb a balesetek száma deszkázásnál...és gyorsabban/könnyebben tanulhatók a trükkök.
Remélem segítettem... :D 16/l
A balesetek számát én speciel megcáfolnám kedves utolsó, de az biztos, hogy sokkal jobban ki tudsz jönni belőlük, mint a BMX-nél. :) A deszkát csak elrúgod, vagy lelépsz róla, amíg a BMX-nél ott van alattad egy nagyobbacska acélváz.
A trükkök tanulásánál pedig kinek hogy. Van aki nagyon rá tud érezni, van aki kevésbé. :)
Szerintem a bmx az nagyon veszélyes:0 vagyis amikor lent vagyok a pályán és csak nézem őket már én pánikba esek:DD szerintem deszka az sokkal praktikusabb és jobb ha ezzel kezded a extrém dolgokat:D
amúgy én is megtanultam deszkázni egy gagyi deszkán:) de mostmár gyűjtők egy jobbra:)
Hello
Én mind 2 sportot kipróbáltam és ha ma választhatnék bmx de ha az olcsóbbra megyek akkor deszka (ne értsd férre imádok deszkázni is)(jópár trükköt tudok) de én most a mountain bike szakág felé megyek mostanság downhill ,pump track, four cross stb ...
Én a helyedbe megnéznék pl.:red bull rempage-t !
Te tudod de igazából mindegyik nagyon király :)
Te tudod igazából
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!