Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogy lehet az airsoftot...

Hogy lehet az airsoftot fájdalmasabbá tenni?

Figyelt kérdés

tudom elég furcsán hangzik a kérdés igazábol az a problémánk hogy haverjaimmal elszoktunk járni airsoftozni, és igazábol nem faj annyira a találat hogy annyira érdekeljen akárkit is. Például arra gondolok hogy még mindig ugy vagyunk vele hogy most csak poénbol kiszaladok eltalálnak , eltalálnak ez van max kiesek. tehát nem elég valószeru a játék. Az lenne a cél hogy tényleg tartsunk a találattól.

A fém golyók után olvasgattam már csak azzal meg az a probléma hogy tényleg durva sérulést okozhatnak.

A kérdés végulis az lenne hogy van e valami koztes átmenet a muanyag bb golyók és a fém kozott .

Elore is koszonom a válaszokat

2014. jan. 18. 00:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Köztes? Gumilövedékes fegyver, még durran is, még életszerűbb, de ez is baromi durva sérülést okozhat. Esetleg a paintball, ami jobban csíp, de mégsem veszélyes, persze azért kicsit más ízűbb, mint az airsoft.

Ismerős az érzés amúgy, mint amikor sráckoromban a CoD már csak veteránon volt kihívás.

2014. jan. 18. 00:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Itt jön képbe a paintball.
2014. jan. 18. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az airsoftot nem tudod életszerűvé tenni mert köze nincs a valósághoz, ezt mondom úgy hogy én is airsoftozok. Ha meglősz valakit fém golyóval, akkor ne panaszkodj ha minimum bever neked egyet (én ezt tenném). Amúgy mérj le egy fém golyót gramm mérlegen és számold ki a lőtávot, nevetséges pár méter jön ki, persze ezen a pár méteren belül nagyot ütne. Ez csak játék, ha valaki véresen komolyan veszi az már kicsit gáz. Amúgy is azért JÁTÉK mert sérülés nélkül mész haza, max egy-két bőrpírral. Ha annyira akarsz véresen életre-halálra menő dolgot akkor csináld ezeket: motorozás, ejtőernyőzés. Én mind a kettő szenvedélybetege vagyok. Volt pár komoly balesetem, örülök hogy élek. Ha neked is több csontod lett volna eltörve mint ahány fogad van a belső sérülésekről nem is beszélve, örülnél hogy csak 0,20-0,40g-os műanyag golyókkal lőnek rád. Persze most vérig meg vagy sértve, de engem nem érdekel az érzékeny női lelki világod. Az airsoft csak egy játék, kikapcsolódás.
2014. jan. 19. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Találjatok ki valami büntetést annak, aki meglőttek... vagy csak vegyétek komolyabban, ne mint a 10 évesek.
2014. jan. 21. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez most komoly?! AZ AIRSOFT LÉNYEGE NEM A FÁJDALOM!

Édes Jézus...

Na szóval, nehogy a fegyvereitekbe beletegyetek ilyesmi félét! Már csak azért is, mert szét verheti a fegyvert és egy az egy jó mulatság, meg ha ki is lövi, akkor elviszi vagy 3-4 méterre. De nem ez a lényegi kérdés.

De azon a 3-4 méteren belül bizony húsba áll a golyó. És nem úgy mint egy BB-vel, hogy max véraláfutásod lesz, meg ha ne adj Isten szemen lőnek az sem biztos, hogy ki is viszi. Fémmel meg hát... max. műszemed lesz.

Gondolkozz!

2014. jan. 22. 23:26
 6/7 Nayal válasza:

Hogy egy bölcs embert idézzek: "Hát Te hülye vagy Róka."

Nézd: Annyira nem voltál képes, hogy az Airsoftújonc oldalát átolvasgasd. Ennek a sportnak a lényege a csapatjáték. Nem tudom hol játszol barátom, de kétlem, hogy bármelyik csapatban vagy közösségben örülnek annak, hogy Te csak úgy kimész a golyó elé. Meg mi a frásznak mész ki? Nem az a lényeg, hogy ne találjanak el, és túléld illetve a Ti csapatotok nyerjen? A tingli-tangliban (csapat vs csapat) ez a cél: Lelőni az ellenfél összes játékosát. A többi meg még jobb, még nehezebb, összetettebb, csapatmunkát igénylő dolog. Pl zászlórablás, területvédés, küldetések, vagy akár az élethű harci szimulációk BB korláttal, és minimum két nap játékidővel úgy, hogy a szabadban éjszakázol, és azt eszed amit hoztál/hoztatok. Ja meg ott a CQB.

Amúgy azt ugye vágod, hogy ha nem pályán játszol, szervezett játékot hanem haverokkal egy erdőben ami nem magánterület akkor az illegális? Mert az.

Összegezve: A játék lényege a csapatmunka. Nem az, hogy mint a Codban nem mész ki mert akkor töltheted be a következő mentést. Egyáltalán mi van ha valaki meghal? Álljon ki vagy menjen vissza a kezdőpontra, majd kezdje újra onnan. Közben lehet vesztetek mert nem fedezed a társad. Mondjuk a mentalitásod alapján amúgy sem fedeznéd. Kis rambo. Maradj a Codnál.

2014. jan. 23. 21:45
 7/7 Nayal válasza:

" eltalálnak ez van max kiesek" Most akkor minek játsszol? Hogy fájjon vagy, hogy ne ess ki, és nyerjetek? Vagy Ti 4-5 haverral egymásra lövöldöztök? Jééézusom. Kár volt fegyvert venni.

"Az lenne a cél hogy tényleg tartsunk a találattól." Akkor meg mi lenne? Egy fedezék mögött gubbasztanál percekig majd mikor a haverod előrerohan, és közben folyamatosan tüzel, te még mindig csak gubbasztasz. Aztán ha odaér, és jó 10m-ről eltalál a fém vagy akármilyen golyóval az k.vára fáj. Mit élveznél ebben? Ugyanez a Te szemszögedből.

Vagy másik példa: Rohansz a haverod után mert kiszúrtad, és folyamatosan tüzelsz (de egyszer nem találod el, esélyed sincs rá pláne fém golyóval, ami pár métert repül csak) Ő meg ugye szalad ki az erdőből hazáig. Mi ennek az értelme? Hülyegyerek.

2014. jan. 23. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!