Milyen gördeszkát ajánlotok?
tönkrement a régi deszkám újat akarok venni...
megy az ollie és a kickflip, de főként gurulni szoktam vele. nem nagyon akarok, max egy-két új trükköt megtanulni még, tehát kábé erre a szintre kellene egy új deszka. ami a mintáját illeti... lány vagyok! (12/L) 20.000-25.000 forintot szánnék rá. köszi! :D
Na várj, a függő, a kerekek meg a többi cucc jó még, vagy teljesen tropa? :D Ha csak a lapot törted szét, akkor érdemes valami fa sza lapot venni komplett deszka helyett, mert ebben az árban vannak iszonyat jóféle lapok is. :)
Ha mindenképpen komplettet szeretnél venni, akkor én speciel valami keskenyebb oldschool formájú deszkát vennék, ha inkább csak gurulni szeretnél vele és annyira nem akarsz trükközni. (Természetesen előny, ha a deszkán van egy fincsi kicktail, meg egy kisebb nose. Azzal már a kickflip fixen menni fog. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!