Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen Enduro motor lenne jó...

Milyen Enduro motor lenne jó nekem?

Figyelt kérdés
176 cm magas fiú vagyok. Kiskoromban volt egy kis 50cm3 ktm motorom, de abbahagytam, mert nem akartam, hogy bajom essen, de most szeretnék egy motort. Szerintetek hány cm3-et kellene vennem most? Melyik márkát ajánljátok?

2014. jan. 12. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
attól függ, mire kell?
2014. jan. 15. 17:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Természetbe járkálni vele.
2014. jan. 16. 14:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Terepen
2014. jan. 16. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:

természetbe járkálni gyalog kell, vagy lóval.

Ezek sporteszközök, viszont a használatuk rengeteg problémával jár. Konkrétan mindenki utálja őket, a vadásztól a kirándulón keresztül a gazdákig....

Ha nem akarsz sportolni, akkor vegyél bármilyen utcai endurót, és járkálj azzal az úton!

A természetet pedig gyalog fedezd fel.

2014. jan. 16. 16:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem izgat, hogy ki mit gondol rólam(amíg betartok minden szabályt, illemet)....

De a motorosnak nagy élmeny a természetbe motorozni nem?

2014. jan. 16. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Jó élmény lehet az erdőben motorozni. Pénztárcádtól függ úgy is hogy milyet tudsz venni, 125 vagy annál nagyobbat vegyél. Hány éves vagy?
2014. jan. 19. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagy élmény persze, ha sportolsz. De csak azért eljárni egy erdőbe zajongani, felzavarni a vadakat nem szabad. Sőt, egyenesen tilos.

Szóval, ha nem akarsz problémát, akkor csak közúton járkálsz motorral.

Ha sportoló lennél, akkor indulhatnál versenyeken, stb, és akkor jogszerűen csapathatnál az erdőben.

Így, h nincs konkrét igényed, én azt mondom vegyél bármilyen 125-250-es mocit. Ugyanúgy jó lesz mind.

2014. jan. 19. 18:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Amugy 16 vagyok!
2014. jan. 20. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!