Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Serules es tetanusz. Szerintetek?

Serules es tetanusz. Szerintetek?

Figyelt kérdés
17 eves lany vagyok. Most lett egy komolyabb serulesem szertorna miatt a jobb labamon. Ez a labam egyenkent sem valami jo, terd problemak, de ez mas tema a lenyeg, hogy sokat szenvedek vele. Vizsgalatokon vagyok most tul, rontgen stb. de meg sok van elottem. Szerencsere nem tort semmi. 1biztos tetanuszt kapok (sebem is van eleg csunyacska) szerintetek? Faj egyebkent? (reg kaptam mar, kicsi koromban) Koszi a valaszokat :)
2014. jan. 10. 23:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Én már régrn kaptam tetanuszt, szóval nem igazán emlékszem rá, de nem hiszem, hogy jobban fájna, mint egy normál injekció. Gondolom ezért is nem emlékszem rá.

Más téma, de ha ennyire rossz a helyzet a lábaddal, akkor szerintem nincs értelme erőltetni azt a szertorát, mert egyrészt csak rosszabodhat a helyzet, másrészt előbb-utóbb úgyis abba kell majd hagynod emiatt.

2014. jan. 11. 00:12
 2/3 anonim ***** válasza:
a tetanusz injekcio nem azonnal faj, hanem masnaptol, de akkor elegge... vagy combba, vagy a fenekedbe szurjak, eleg kellemetlen lesz par napig.
2014. jan. 11. 00:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszi az eddigi valaszokat. Remelem tul elem, elegge felos vagyok ilyen teren.

1-es igazad lehet, de a szeretett sportrol lemondani nehez. :(

2014. jan. 11. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!