Snowboard felszerelés vásárlása?
4 éve snowboardozom, eddig mindig kölcsönöztem, de szerintem eljött az idő hogy megvásároljam saját felszerelésemet, mert nagyon drága a kölcsönzés is, és szerintem 6-7 év múlva megtérül...
Snowboard lap, kötés, valamint bakancs kéne. Eddig nézegettem interneten, sőt Ausztriai és itthoni boltokban, second-hand shopokban..
Saját tapasztalatokból, az árak őrült magasak, és hatalmas eltérések vannak.. Használtba nem nagyon találtam mert a méreteim elég nagyok (160-162cm deszka, 45-ös bakancs kéne)
Nemtudom mit ajánlatok, hol nézzek körül, nem szeretnék drága és márkás felszerelést, elég lenne egyszerű is..
Eddig még csak intersportban találtam oylan felszerelést amin el is gondolkodtam h. netán meg is veszem, mert nagyon jó ajánlat. Firefly Rampage lap 30ezer, Firefly kötés 16 ezer, Firefly bakancs 20 ezer..
Nem tudom ,én nem ismerem az intersport márkáját a Firefly-t, mi a véleményetek róla, nem kell hogy csúcs szuper legyen, lényeg h. célnak megfeleljen, pl. évi 1,2 használatra legyen jó több évig, valamint a kötés legyen erős, mert már jártam úgy h. elszakadt a kötésem, és elég nagyot zakóztam..
Elég jó ajánlat 66 ezerért sehol máshol nem kapok teljes felszerelést szerintem...(akcióban ennyi, pár napig érvényes csak)
Kérlek szépen, boltokat vagy oldalakat mondjatok ahol főleg használt, de akár olcsó új felszerelést nézhetek..
Budapest (Nagy Lajos király úton található) -Hatvan- Gyöngyös: Montagna sí és snowboard kölcsönzőbe lehet vásárolni is elég jó áron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!