Szerintetek hülyeség volt a város polgármesterére ráirni h mentse meg a skatepark-ot?
Nem tudtam már tovább nézni, hogy semmibe veszik azokat akik nap mint nap kijárnak oda,hogy gyakorolhassanak, most meg már alig lehet használni most meg csak ugy hallogatni,félredobni akarják ezt a témát...
Lehet h egy kicsit bepöccentem a hallodtakra és valamit tenni akartam, de nem tudom h most hülyeséget csináltam vagy esetleg jól tettem h elmondtam a véleményemet és, hogy kiáltam a srácok érdekeiért!!..
17/L
lécci irj kort és nemet.
Lesza-rják.De olyan szinten magasról,hogy felmennek a tizedikre és onnan sza-rják le.Más,de hasonló okból nekem is volt polgármesterrel dolgom,pontosabban lett volna,meg még rajtam kívül 30 embernek,de 2 év alatt annyit tudtunk intézni,hogy roh-adt nehezen egy alárendeltje meghallgassa az ügyvédünk beadványát.
Majd épül a skateparkod helyére egy szép spár,vagy teszkó,mindegy mi csak külföldi cég legyen,aki apró pénzért dolgoztathat magyarokat és tejel a polgármesternek.De ott majd tudsz venni üdítőt mondjuk ha szomjas vagy,most gondolj bele milyen jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!