Szerintetek milyenek a box edzések?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,és problémám,hogy elmennék box edzésre,de viszont keresztszalag szakadásom van. Focizni tudok,nagy ritkán kimehet,vagy bevizesedhet. Mennyire terheli a box a térdet? Felejtsem el inkább? Előre is köszönöm szépen a válaszokat!2013. dec. 26. 15:00
1/4 anonim válasza:
Nekem azt mondta 1 hozzá értő ember hogy a boxosok lábbal védekeznek (elugranak) tehát szerintem nem lesz jó a térdednek
2/4 aikiboxer válasza:
A box természetes mozgása az enyhén behajlított térden való rugalmas, pehelykönnyű (főleg előre-hátra-oldalra) ugrálás, valahogy így:
http://www.youtube.com/watch?v=lqqo9KzOaao
Mivel az én térdem a karate miatt viszonylag érzékeny, saját tapasztalatom alapján állíthatom, hogy a boksz nem különösképpen veszi igénybe a térdet. Próbáld ki a videón látható mozgást, és ha fájdalom nélkül megy, akkor a boksz is menni fog.
3/4 anonim válasza:
Igen nekem is aikiboxer mondta! Neki hihetsz, mert őttényleg ért hozzá!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen emberek! :) Szerintem nagy gond nem lesz vele :) Meg ha a fociból indulunk ki...ott szerintem nagyobb eséllyel sérülhet meg...
2013. dec. 26. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!