Deszkázáshoz segítség?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni deszkázni tavasszal, vagy ha már jó idő lesz. Ehhez lenne szükségem segítségre. Küldenétek nekem linkeket, leírásokat, tanácsokat, videókat, vagy bármi más segítséget egészen az alapoktól kezdve, mindenről?2013. dec. 22. 18:29
2/5 A kérdező kommentje:
kicsit konkrétabb dolgokra gondoltam...
2013. dec. 22. 18:52
3/5 anonim válasza:
szerintem a google elég konkrét válasz volt. Nem fogunk tudni olyat linkelni neked, amit ne adna ki a kereső, ha beírod, hogy gördeszka vagy skateboard. Trükkökhöz youtube-on keresgélj meg trukkok.hu-n.
4/5 Beniy válasza:
Nem tudom mennyire tudsz angolul, de ha érted, akkor szerintem ez a két videó tökéletes. :)
5/5 A kérdező kommentje:
igen, ezek tényleg jó kis videók, hasznosak! köszi :D
2013. dec. 27. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!