Segal1991 kérdése:
Airsoft Fegyvert lehet műszerfal szilikonnal tisztítani?
Figyelt kérdés
ha nem akkor mivel érdemes? csomó fórumon azt írják szilikon valahol alkoholt írnak és nem tudom eldönteni mivel tisztítsam! Válaszokat előre is kösz!2013. dec. 19. 15:32
1/4 anonim válasza:
kivulrol szerintem szinte total mindegy:)
2/4 A kérdező kommentje:
Belül a csőre és a hopup kamra+gumira gondoltam.
2013. dec. 20. 14:50
3/4 anonim válasza:
Nem tudom mi a különbség az airsoft üzletben kapható szilikon spray és a műszerfal szilikon spray közt. Ennek kellene utánanézni :) Szerintem gyakorlatilag semmi, szóval kis mennyiségben igen.
4/4 anonim válasza:
Persze hogy lehet! Nálunk mindenki azzal tisztítja a fegyvereket, a pisztolyokat kívül belül azzal szoktuk, tisztításra a legjobb! Csak ne csicsogjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!