Mi ennek a gördeszkatrükknek a neve?
Megtetszett egy trükk egy videóból és szeretném megtanulni, vagy legalábbis utánanézni, hogy van-e róla valami segítség videó, de mivel nem tudom a trükk nevét, ezért nehezebb kicsit a dolgom. próbálkoztam a wall ride, one footed wallride, meg hasonló kulcsszavakkal youtube-on, de nem találtam olyan videót, amiben arról lenne szó, amit szeretnék én megtanulni. A trükk maga olyasmi, hogy fal mellett haladunk, egyik lábbal lelépünk, másikkal meg ,,felvezetjük" a deszkát a falra (elforgatva 90 fokkal, hogy rendesen a falon menjen) kicsit vezetjük ott, a földön lévő lábbal ugrunk és gurulunk a talajon tovább utána. Vagy legalábbis így néz ki valahogy, de egyszerűbb mindenkinek, ha linkelem a videót, amiben láttam. Remélem tudtok segíteni (aki esetleg tudja a trükköt magát is, attól egy-két tanácsot is elfogadnák szívesen :D )
http://www.youtube.com/watch?v=NfFGEIifKaA
0:10 után van, de amúgy más videókban is láttam már, de magával a nevével még nem találkoztam. Gondolom valami oldschool trükk lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!