Van esélyem eljutni ilyen szintre?
http://www.youtube.com/watch?v=x76VEPXYaI0
downhill
Most 15 éves vagyok és a tavasszal komolyabban szeretnék evvel foglalkozni.Régebben bmxeztem és egy pályára is sokat jártunk ki haverokkal és magasan én voltam a legjobb és legbeválalósabb.Mindig imádtam bringázni és most is kijárok gyakorolni ha tehetem.Nincs a közelünkbe hegy csak mint mondtam épített pálya földből.Arra gondoltam kicsit átalakítanám és vennék egy komolyabb bringát.kb. 7-8 évesen kezdtem bmxezni de ezt csak kb. 2 évig azóta kisebb kihagyásokkal inkább csak a városba ugrálgatok.A magasság itt nem kizáró ok?Közel 190cm vagyok :(
Ez a bringa megfelelő lenne?Az írja kikopott a becsúszó az egyik oldalon a fox telónál, Ez nagy baj?? Egyébként ez a bicó tökéletesnek tűnik ilyet akartam összerakatni is de most erre rátaláltam megfizethető áron.Mi a véleményetek?Eljuthatok ilyen szintre?
Ehhez a sporthoz (illetve kb. mindehez) nem tehetség kell (jó, egy minimális azért kell), hanem pénz. Sok sok sok pénz.
Én pl. imádok vezetni, F1 pilóta is szívesen lennék, de nincs csillió-millió-billió $ -om.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!