Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit kéne tenni egy pálya...

Nikol173 kérdése:

Mit kéne tenni egy pálya megmentéséért, hogyan tudnék nekik segiteni?

Figyelt kérdés
Van egy pálya amit nagyon sok Deszkás,Bmx-es, Roller-es és Görkoris használt.Szinte ők egy nagy családnak számítottak, szerettek oda kijárni és minél több trükköt el sajátítani, gyakorolni. Az idő során sajnos elhasználódott és használhatatlan... egyik nap kimentem oda mert nem volt első 3 órám és elkezdtem szemetet szedni (nem azért tettem mert jó pofizni akarok nekik, hanem mert van szívem és tudom h ők jó emberek), a lényeg h miközben szedtem a szemetet eltűnődtem a pályán, rossz belegondolni h sokan nem bírják használni és gyakorolni sem nagyon tudnak itt már.. jó volt mindig is nézni h nekik ez volt a második otthonuk ahova kijárhattak és rengeteget gyakorolhattak. Tudom jól, h nem nagyon támogatják őket és ismerek olyanokat is ismerek akik ki nem állhatják őket :/ és senki sem segít nekik felújítani az "otthonukat" mégis valahogy én nagyon szeretnék nekik segíteni, de nem tudom h hogyan kéne tennem..Szeretném ha újra tudnának oda kijárni és nem kéne mindig valamelyik másik városba átmenniük csak h gyakorolhassanak. Tényleg nem azért akarok nekik segíteni h valamelyikőjüknek bevágódjak , hanem azért mert szeretem nézni ahogy űzik ezt a sportot és sosem adják fel hanem ha valamit elrontanak egy trükknél azt jó sokági gyakorolják és mégis élvezik. Jó lenne nekik segíteni...
2013. dec. 5. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Jófej vagy.

Szerintem az önkormányzatnak kellene szólni, hogy ők hozzák rendbe, persze a deszkások, bicajosok megkérdezésével. Mert ha nem kérdezik meg őket akkor elég használhatatlan dolgokat tudnak csinálni a hozzá nem értők.

Ha meg az önkormányzat nem hajlandó, akkor az oda járókkal kellene összefogni, valakinek a szülei vagy rokona biztos jártas kőműves szakmában, stb, ami jó lehet, és ha nekik lényeg, akkor összefognak és meg lehet csinálni.

2013. dec. 5. 20:31
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi h jó fejnek tartasz emiatt, de tényleg csak jó szivűségből tettem.

az önkormányzat nem tesz ez ügyben semmit, pedig elég sokan mentek már el h elmagyarázzák a pálya helyzetét, de leszarják magasról, hát nem tudom, hallodtam h néhányan probálnak összefogni,de nem igazán müködik a dolog, és én meg nagyon szeretnék nekik segiteni, mert azért ez a dolog nagyon elszomorit engem, tudom az ottaniakkal sose beszéltem, minndig csak távolrol figyeltem őket, és mikor nincsenek ott akor szoktam kijárni oda és kicsit rendet tenni a szemét terén, ez lehet gáznak tünik, de ilyen vagyok

17/L

2013. dec. 5. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:

De oda is mehetnél esetleg beszélni velük, hogy tájékozódj hogy nincs e már valami terv a park felújítására.

Mert lehet hogy tervezgetnek már valamit, mondjuk tavaszra, és akkor majd lehet te is tudsz nekik segíteni.

2013. dec. 5. 21:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, de kicsit félénk vagyok és nem tudom h oda mernék e menni hozzájuk..:((
2013. dec. 5. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!