Az MMA és a Kempo Jitsu között mi a külőnbség? (Lent)
Figyelt kérdés
Mert láttam a kettőt, és mindkettő szinte ugyan az. Földharc,rúgás,Dobások, minden ami az MMA-ban van.2013. nov. 25. 16:33
11/15 anonim válasza:
Tehát kedves 9. válaszoló, a 10. válaszoló írása után, inkább ne állj le vitatkozni velem, mert nem egészen esne jól. Merthogy én elvi okból lekritizálok valamit, az egy dolog. De hogy még jön egy olyan válasz is mint a 10-es, hát én pazaroltam erre az egészre fölöslegesen sok betűt :D
12/15 anonim válasza:
Igen nagyon hasonlít a Kempo Jitsu is olyan kevert harcművészet féle mint az MMA csak ugye mások a szablyok. lécci pontozz.
13/15 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak, és az utolsónak megvolt a pontozás! :)
Köszi a válaszokat! :)
2013. nov. 27. 17:37
14/15 anonim válasza:
Kempo Jitsu: Egy magyar irányzatú küzdősport/harcművészet.
MMA: Egy szabályrendszer (amin belül van több szabályrendszer), ahol különböző küzdősportot/harcművészetet üzők mérik össze tudásukat.
MMA edzésről meg annyit, hogy nagyon kevés a normális edzés az országban. De azért kezdenek már gyűlni. Legkönyebben onnan szürhető ki, hogy a normális klubok a szegedi MMA edzőtáborba elszoktak menni, és emelett az edzők mindig próbálják tovább képezni magukat.
15/15 anonim válasza:
Én általában meg szoktam nézni, mielőtt elmennék bármilyen edzésre, hogy az adott sportágban Magyarországon vannak-e egyáltalán nemzetközi sikereket elérő sportolók, ha igen, akkor melyik klubban, és mennyien. Kempoban elég jók vagyunk nemzetközi szinten is, tehát Mo.-n érdemes lenézni valamelyik olyan egyesületbe, ahol több magasszínvonalú versemyző van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!