Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Wing Tzun vs Hung Gar vs Chow...

Wing Tzun vs Hung Gar vs Chow Gar vagy egyéb kung fu stílus?

Figyelt kérdés

Ez nem egy elcseszett ki nyerne kérdés.

Ara lennék kíváncsi, hogy nektek melyik tetszik jobban, ezek közül szerintetek melyik a jobb stb.

Az is érdekelne ha ezek közül egyik sem akkor milyen kung fu stílus tetszik vagy milyenre jársz ,de előtte fejtsd ki hogy ezek közül melyik tetszik neked.

Csak kung fu stílusok érdekelnek se box, se MMA, se thai box, se karate.

2013. nov. 19. 16:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Vegyél már fel egy wudangi belső stílusú kungfut is a listára, nem csak külső stílusok vannak.

MMa pedig pont jó, hogy összehasonlítsák a kungfusok a képességeiket másokkal, nem zárnám ki.

Azért az a kungfus (vagy az iskolája) aki mma szabályrendszerben elveri az embereket, sejtet valamit a képzéséről, a tudása biztosságáról. Jó, nem csak egy ilyen viadal a szempont.

2013. nov. 19. 16:41
 2/12 A kérdező kommentje:

Chow Gar mióta külső stílus?

Chow Gar az egy erős belső tsílus

2013. nov. 19. 18:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Oké aki akar a wudangi stílusokról is mesélhet úgyse tudok róluk semmit. :)
2013. nov. 19. 18:24
 4/12 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=graV_VOfkTw

ez a stílus mindenkit a padlóra küld...

2013. nov. 20. 04:03
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem ismertem a Chow Gar-t. My fault.

Jah, pl. intim súlyzós qigong edzést nem tudom Magyarországon hol oktatnak.. a wudangosok edzésén kívül.

Márpedig belső vagy külső HM edzésről legyen is szó, ez komoly edzés mellett gondolom eléggé alap kiegészítője lenne a harcművészetek gyakorlásnak.

2013. nov. 20. 07:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Fú én ezt az intim súlyos akármit be nem vállalnám.
2013. nov. 20. 15:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, nyilván az egyesületnek nem annyira kifizetődő az ilyen potenciális ügyfél, mint te. De semmi baj nincs vele.

Egyfelől viszont kár, hogy például beteg emberek inkább gyógyszert szednek /és betegek maradnak mintsem gyógyászati értékű qigong gyakorlatokat használnának.

Más dolog, hogy ha ilyenfajta edzéssel még jobban meg lehet erősíteni a testet, ellenállóvá lehet tenni, az izmokat pedig robbanékonnyá, erősebbé akkor harcosok (küzdősportolók stb. vagy erősportolók) ezzel az emberek nem élnek. Mindegy, használom én, nekem jól jön..

MIlyen ellenfél egy olyan.. aki csak az intim szervével egy 15-18 kilót megemel és elbír, mozgat. Ez csak nekem tűnik kicsit ijesztőnek? Vajon ha ezt a pontját valaki így tudja kontrollálni, akkor az mit tudhat az ütésével, rúgásával? Ezek csak az én gondolataim persze, más lehet nem kíváncsi erre.

2013. nov. 20. 20:36
 8/12 A kérdező kommentje:

Egy kicsit erős off-t nyomtál utolsó ,de nem baj

most belegondolva igazad lehet.

De ezeket a gyakorlatokat én max otthon csukott ajtónál gyakorolnám ,de mindegy.

2013. nov. 20. 21:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Erősen kétlem, hogy az intin edzéstől erősebbet tudsz majd ütni.

Amiben viszont lehet valami, hogy ezzel talán a testnek ezt, az egyébként viszonylag sebezhető részét is fel lehet edzeni, ellenállóvá téve a támadásokkal szemben.

2013. nov. 21. 18:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Alapkérdésre térjünk vissza.
2013. nov. 21. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!