Mi a véleményetek az mma-ról?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejön, vad.2013. nov. 13. 21:41
1/3 anonim válasza:
Nem tartom rossz sportnak. Néha kell a vadság, van akit az vonz.
2/3 anonim válasza:
a külföldiről az a véleményem hogy ringküzdelemre a legjobb utcára pedig nemnagyon használható maximum annyira hogy néhány nagyszájú ember baját ellásd. a magyar pedig egy vicc én nem tudok olyan edzésről ami csak megközelítené a külföldi színvonalát legtöbbször egy edző tanít valami 15-20 embert valami vegyes katyvaszra mint különálló kűzdősport külföldön külön edző van álló földharcra stb. igazából tv-ben nagyon jól néz ki(mármint a ko. összefoglaló amúgy gec.i unalmas) de itthon nagyon nincs lehetőség ilyen edzésre.(persze minden edzést nem tudtam megnézni úgyhogy lehet tévedek)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!