Ha lemegyek boxedzésre milyen felszereléssel menjek?
Figyelt kérdés
Úgyértem,hogy boxkesztyűn kivül a zsákolókesztyű muszáj? nem elég mondjuk csak a bandázs? annyit tudok,hogy edzésre nem szabad 10 oz s legyen2013. nov. 6. 22:00
1/14 anonim válasza:
Elég egy bandázs meg egy kesztyű ami 10 unciásnál nagyobb,ennyi meg persze ruha. Igazából iskolázásnál mehet a zsákoló,de ha van bandázsod akkor azzal nyomasd. Amúgy a zsákoló kesztyű szerintem felesleges.
2/14 A kérdező kommentje:
oke köszi a választ de fogvédő se kell?:D amúgy meg gondolom mindegy milyen ruha biztos nem farmerba mentem volna,olyan ruha megfelel oda amibe kondizni jártam? rovidnadrag, polo :DD
2013. nov. 6. 22:35
3/14 anonim válasza:
Igen a fogvédő az fontos, el is felejtettem :D Egyébként a ruha olyan legyen amibe jól tudsz mozogni. Én van hogy mezítláb vagyok edzésen :)
4/14 A kérdező kommentje:
:) amúgy meg voltam operálva 1éve szivel ezért ugye nem küldenek el ha meglátják? meg azt se szeretném,hogy kivételezzenek sportolni sportolhatok.
2013. nov. 6. 22:40
5/14 anonim válasza:
Az edzőtől függ,de szerintem nem lesz vele gond,ha az orvosok szerint is sportolhatsz. Itt egyébként kivételezni nem nagyon lehet :D
6/14 A kérdező kommentje:
hát a csont összeforrt rendesen úgy érzem:D igen mondták,hogy akármit sportolhatok,csak éppen nem olimpiai szinten,de nemis volt célom napi 12órát edzeni
2013. nov. 6. 22:44
7/14 aikiboxer válasza:
Kezdőknek bokszedzésre bőven elég egy bandázs az első edzésekre. Embert eleinte úgyse fogsz ütni, ha meg mégis, akkor adnak kesztyűt. Fogvédő is teljesen felesleges az első edzésre. A zsákolókesztyű viszont fontos a kezdőknek, de az első edzéseken ezt is adnak, ha nincs (csak a közös az többnyire büdös). Úgyhogy a sorrend: bandázs, zsákolókesztyű -- ezzel elkezdheted, és ha tetszik, akkor vehetsz egy bokszkesztyűt.
8/14 A kérdező kommentje:
rendben köszi amúgy boxkesztyüt is adnak ott ha jol tudom,csak régi párszor lehet aval,de aztán kötelező megvenni,mert annak is fáj akivel gyakorlok,és nekemis a csuklóm
2013. nov. 6. 23:15
9/14 aikiboxer válasza:
Így van, ahogy írod. Vedd meg a legolcsóbb műbőr zsákolókesztyűt, azzal püfölheted a zsákot, meg alá egy bandázst. Ha meg kesztyű kell, bőven elég ez a műbőr Everlast, 14-es, nem kell egyből Green Hill:
Ezekkel így nagyjából el is leszel 2-3 évig -- egy boxcipőre érdemes majd beruházni, de arra nagyon. Csak az drága (20-30K), kezdőknek semmiképpen nem érdemes.
10/14 aikiboxer válasza:
Ja meg a fogvédő persze, az nagyon fontos amint kesztyűzgetni kezdesz -- mindig bosszantó, amikor kezdőkkel kesztyűzöm, ha nincs fogvédőjük, egyszerűen nem merem őket még meglegyinteni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!