Kipróbálnátok -e az ejtőernyőzést?
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 10:14
2/15 anonim válasza:
Lehet, hogy lekakilnám a bokámat, de igen, kipróbálnám, ha lenne lehetőség rá.
3/15 anonim válasza:
Én most nyáron csináltam az egyik barátommal tandemugrást.Nemmondom még repülőn se utaztam soha már az nagyon durvavolt.Durván remegtem,de közben megállás nélkül vihorásztunk a barátommal:D
Aztán eljött az ugrás pillanata,én előre szóltam az úgrónak ha nemakarok meni akkor huzzon magával ki.De aztán kiértünk a szélére és kiugrott így vele énis.
Persze egész idő alatt nagyon kellett kakilnom a félelemtől,vacogott a fogam de az az érzés mikor zuhansz 1 percig örök valóságnak tűnik:SAztán mikor kinyitodik az ernyő az félelmetes,hogy fentvagy a levegőbe több ezer m magasba:D De amugy kellemes.érdemes kiprobálni
És sztem nem drága annyira mert egy életre szóló élményt nyujt.Kb 30-40 között van 18/F
4/15 anonim válasza:
Soha, soha, soha... A mindennapi élet is éppen elég izgalmas tud lenni, kell a fenének az, hogy ne nyíljon ki az ernyő...
5/15 anonim válasza:
SOHA... nem vagyok az a típus,aki "keresi a veszélyt" 18/L
6/15 anonim válasza:
naná :) Csak ez nem ér meg nekem 40ezret :(
7/15 anonim válasza:
Sztem megérte az árát.Életem legjobb élete volt csak megtettem volna korábban pl mikor 17 éves voltam de akkor még szűz voltam,és nem akartam volna szűzen meghalni:D De ez télleg igyvolt:D
8/15 anonim válasza:
megéri az árát...figyelj oda hogy 3000méterről vagy magasabbról ugorj.
9/15 anonim válasza:
jó, én elhiszem hogy NEKTEK megéri az árát, de nekem az egyetlen jövedelmem 25000 huf havonta ösztöndíjból, és NEKEM nem éri meg 2 hónapig erre spórolni, ezt mondom.
10/15 anonim válasza:
neharagúdj, de senki sem tett fel a jövedelmedre vonatkozó kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!