Nessi25 kérdése:
Airsoft meccsen kb. hány BB fogy el?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy kalkuláljak vele hogy highcap tárat vegyek vagy midcapot mert nem igazán látom át az egészet.
*Válaszokat elöre is köszi*
2013. okt. 29. 21:01
1/4 anonim válasza:
Előre nem lehet megmondani, a pályától a játékosoktól függ. Mennyire okosan játszanak vagy csak mennek és lőnek. Egy sniperes pályánál nemszokot sok elfogyni ezt biztosra tudom.
2/4 Jakus Tamás válasza:
Az előző hozzászóló korrekt választ adott mert van olyan aki darál és 3000 sem elég neki. de van olyan aki okosan játszik és 600 ból kijön egy játék alatt. Azt javaslom vegyél 2-3 midcap tárat ( ha megteheted ) és úgy a játékélmény is realisztikusabb lesz mivel figyelned kell mikor fogy ki a lőszer és mikor tudsz tárat cserélni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Amúgy Cyma CM 0.28U-ban gondolkodom, és igen kezdő vagyok, eddig csak PaintBalloztam
2013. nov. 5. 15:48
4/4 JConor válasza:
Én azt szoktam csinálni, hogy kb 5000 BB-vel megyek ki max a maradékot vissza hoszom a legtöbb játékon 1000-et se lövök el. Én is a mid-cap tárakat javaslom mert nem kell tekergetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!