Ez miért lehet? (Gördeszka)
Figyelt kérdés
Már deszkázok kb 3 hete, az ollie egész jól megy, már menet közben is tudom és nemrég elkezdtem a shove-it gyakorlását (nem pop shove-it, normál) és elsőként a pörgetést meg az ugrást egy kölcsön kért deszkalappal gyakoroltam, kis idő után szépen ment, egymás után hússzor is beadtam, majd váltottam a deszkámra, ott is pár félresikerült próbálkozás (3-4 db) után tök jól átforgattam, lelandoltam, a csavarokhoz is érkeztem, szóval egész pofásan ment vagy 8 alkalommal egymás után. Aztán kicsit olliezgattam menet közben átugrattam pár dolgot, majd megint akartam csinálni a shove-it -ot(helyben ismét), de egyszerűen utána rengeteg próbálkozás után se sikerült beadni újra, vagy a jobb lábam nem érkezett rá, vagy pörgetés közben belerúgtam véletlen, vagy ballal ráérkeztem a jobb meg a kerekek alatt kötött ki (regular vagyok) és az a gond, hogy ez nem az első alkalom. Már 1 hete gyakorlom a trükköt és hiába, egy kis ideig megy, de aztán eltelik x idő és nem sikerül utána. Ha az lenne a helyzet, hogy közben emberek jelennének meg a környéken és amiatt rontanám el, mert lámpaláz meg ilyesmi értem, de ugyan úgy sehol senki, az ég világon semmi nem változik és valamiért nem tudom utána már beadni, és ez eléggé bosszant kicsit. Idővel ha tovább gyakorlok akkor ez változik, vagy valamin változtatnom kéne?2013. okt. 28. 18:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!