Deszkások segitség! Hogyan kell megállni gördeszkával? Kezdő vagyok 12L
Figyelt kérdés
MEg tudni megtudok állni mert lerakom a lábam és lelassítok,de az a gáz hogy ezt csinálom lefele is és ettölmár eléggé fáj a lábam és a cipőm is szét fog menni egy időután(moondjuk nem sajnálom igy is tönkre van téve)2013. szept. 21. 18:17
1/12 anonim válasza:
Régen nekem is volt. Ha jól emlékszem a hátul lévő lábaddal rá kell állni a végére, úgy,h leérjen a vége a földre.
2/12 A kérdező kommentje:
igen tudom olyan lehetőség is van de ha én lefelé megyek nagy eséllyel ki fog csúszni alólam a deszka de azért köszi megpróbálom :)
2013. szept. 21. 19:39
3/12 anonim válasza:
Amivel hajtassz lábat lerakod a földre és húzod, lassítani fog sokat, ez a szakszerű megállás igazából.
Az hogy a lapot nyomd le a földre xdddd
Látszik kikből áll ez az oldal
4/12 anonim válasza:
Öcsi, sztem fogd vissza magad két ikszdézés között. Régen deszkáztam, így álltam meg, lehet,h rosszul tudom. De igazad van, az,h valaki rosszul tudja, hogy kell megállni deszkával, csakis idióta lehet. Olyan jó lenne, ha a hozzád hasonló 14 éves nethuszárok nem itt élnék ki magukat.
5/12 anonim válasza:
Ja, és tanulj meg helyesen írni először.
6/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat akkor így fogom csinálni
2013. szept. 22. 08:29
7/12 anonim válasza:
Eltudom képzelni azt a deszkázásodat.
Ha már ilyen nyomd a földre a tail-t funkciókat használtál.
8/12 A kérdező kommentje:
éppenséggel eddig azt csináltam hogy leraktam a lábam de ez lejtőn nem épp a legjobb
2013. szept. 22. 12:26
9/12 anonim válasza:
dehogy nem, csak nem így lekell b*szni a lábad, hanem húzni magad mellett.
Mindenki így fékez, vagy power slideal, de az zabálja a kereket.
10/12 A kérdező kommentje:
ok és én ezt még honnan tudjam???hm???
2013. szept. 22. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!