Kik a kedvenc válaszolóid itt a sport mozgásban és miért?
Nah,linket kérek,mert hazautaztam. :)
A gesztikulációt hagyd azokra az esetekre amikor nem szégyenited vele magad.
Kicsit off... 1-2 éve egy bizonyos Dancsi Bácsi nevű válaszoló tevékenykedett szexualitás kategóriában. Na rajta állandóan sírtam. Ekkora fa szkalapot még az univerzum nem ba szott mint ez az ember :D
Egyébként Montez, Wash, és dirtboy a kedvenceim, illetve Aczél is egy nagyon jó válaszoló volt, csak már nem szoktam látni. Meg szeretem olvasni TaplalkozasHarcmuvest is, ahogy paleósként beoltja az elmebeteg diétázókat, azok meg hőbörögnek miatta :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__vizi-sportok__48..
Igazából az volt itt komoly,hogy a troll haverod fokozatosan adagolva hozta ki belőled a fafejű,tudatlan,hirtelen felfortyanó,oláh cigány stílust.Nem is esett le neked szerintem mekkora bohócot csinált belőled.És a második oldalon az is kiderül,hogy jogosan:D.
[OFF]
Megnéztem a linket, szerintem troll barátod nem hozott ki o23r-ből semmilyen bunkó stílust -- egy ilyen értelmetlen beszólogatás-sorozaton, hogy troll meg homár, meg hogy az anyját dugja, mindenki felhúzta volna magát. A belinkelt adok-kapok egyedül a névtelen trollt minősíti.
[/OFF]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!