Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kik a kedvenc válaszolóid itt...

Kik a kedvenc válaszolóid itt a sport mozgásban és miért?

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 01:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nah,linket kérek,mert hazautaztam. :)

A gesztikulációt hagyd azokra az esetekre amikor nem szégyenited vele magad.

2013. szept. 30. 15:42
 22/29 Sowilo ***** válasza:

Kicsit off... 1-2 éve egy bizonyos Dancsi Bácsi nevű válaszoló tevékenykedett szexualitás kategóriában. Na rajta állandóan sírtam. Ekkora fa szkalapot még az univerzum nem ba szott mint ez az ember :D

Egyébként Montez, Wash, és dirtboy a kedvenceim, illetve Aczél is egy nagyon jó válaszoló volt, csak már nem szoktam látni. Meg szeretem olvasni TaplalkozasHarcmuvest is, ahogy paleósként beoltja az elmebeteg diétázókat, azok meg hőbörögnek miatta :D

2013. szept. 30. 19:44
 23/29 anonim ***** válasza:
aha, köszi. Hát még ha tudnád, hogy Aczél= tharcműves.:)
2013. szept. 30. 19:47
 24/29 Sowilo ***** válasza:
Hűha, kösz az infót :D Bár valahogy nem lep meg a dolog :D
2013. szept. 30. 20:06
 25/29 anonim ***** válasza:
bezony.:)
2013. szept. 30. 20:15
 26/29 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__vizi-sportok__48..

Igazából az volt itt komoly,hogy a troll haverod fokozatosan adagolva hozta ki belőled a fafejű,tudatlan,hirtelen felfortyanó,oláh cigány stílust.Nem is esett le neked szerintem mekkora bohócot csinált belőled.És a második oldalon az is kiderül,hogy jogosan:D.

2013. okt. 1. 01:07
 27/29 aikiboxer ***** válasza:

[OFF]

Megnéztem a linket, szerintem troll barátod nem hozott ki o23r-ből semmilyen bunkó stílust -- egy ilyen értelmetlen beszólogatás-sorozaton, hogy troll meg homár, meg hogy az anyját dugja, mindenki felhúzta volna magát. A belinkelt adok-kapok egyedül a névtelen trollt minősíti.

[/OFF]

2013. okt. 1. 06:05
 28/29 aikiboxer ***** válasza:
(jav: nem "troll meg homár", hanem "hermafrodita meg homár", csak még korán van... :))
2013. okt. 1. 06:06
 29/29 anonim ***** válasza:
ja, ez csak pár beszólogatás volt, én is elküldtem volna az anyjába.:)
2013. okt. 1. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!