Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » 16 évesen késő elkezdeni a...

16 évesen késő elkezdeni a wado ryu karatét?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 19:17
 1/9 anonim válasza:
Konkrétan nem tudom, de azt mondják semmilyen sportágat nem késő elkezdeni szinte semmilyen életkorban. Persze a legtöbb sportágnál ez úgy igaz, ha nem akarod versenyszerűen űzni, mert az abban a formában sportolók általában óvodás korban kezdték. Beszélned kellene a kiszemelt hely edzőjével, legalább meglátod, szimpatikus-e neked ő és az egész hely.
2009. okt. 29. 19:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Éppenséggel 1 hónapja elkezdtem a társaság nagy részét és az edzőt régebbről ismerem inkább az érdekelne h ebben a korban mikortól mehetnék versenyezni ill. mennyi ideig tartana eljutnom legalább a lila övig
2009. okt. 29. 19:57
 3/9 anonim válasza:
szia..egyáltalán nem késő..profi lehetsz pár év alatt ha az életed részének tekinted.....
2009. okt. 29. 20:56
 4/9 anonim válasza:

Nem késő egyáltalán.Én egy éve csinálom és most már zöld öves is lehetnék csak féltem a vizsgáktól és nem mentem el.10-12év alatt már feketét is szerezhetsz ;)De ez attól függ h milyen ügyes vagy..lehet h elég 8-9 év is :D szóval nyugodtan .Sok sikert.Melyik egyesületbe akarsz járni?

13/L

2010. febr. 15. 17:54
 5/9 anonim válasza:

Ja és a lila öv kb. 3-4 év

Előző vagyok

2010. febr. 15. 17:56
 6/9 anonim válasza:

dehogy 3-4 !!!Olyan 5-6 év

bocs az előzőért :D

2010. febr. 15. 17:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Am már szeptember óta járok csak kíváncsi voltam jó ötlet e : D és a Tornádó SE-be járok : D
2010. febr. 16. 16:07
 8/9 anonim ***** válasza:
sosem késő semmire barátom!!! amíg itt gondolkozol ezen addigra már rég elkezdhetted volna...
2011. jan. 1. 18:23
 9/9 anonim válasza:
1 év alatt zöld öves O. o ...Én 11 éve járok de ilyenről még nem hallottam .1 évente kapsz övet ha a mester úgy gondolja hogy megérdemled.18 év alatt nem lehet fekete övet kapni.Ilyen "dísz" fekete övet igen, hogy ha lehetne akkor te megkaphatnád, de 18 év alatt nem lehet kapni
2014. márc. 21. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!