Szerintetek késő lenne 18-20 évesen nekiállni valamilyen harcművészetnek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 11:31
1/10 anonim válasza:
Sose késő hogy felemeld a segged a székből, épp ezért nem kéne ezt állandóan megkérdezni :)
2/10 anonim válasza:
hát olimpiában már ne reménykedj
3/10 anonim válasza:
Már túl öreg vagy hozzá. Ki fognak dobni a teremböl. Sajnálom.
Nem ám. Nem vagy öreg hozzá csak versenyekre nem nagyon tudsz menni
4/10 anonim válasza:
Én 20 évesen kezdtem és pár hónap után már mentem is versenyre. Nyilván nem adták le a Eurosporton de kezdőknek is vannak versenyek :D
6/10 A kérdező kommentje:
:D Kösz a válaszokat!
2013. aug. 17. 14:14
7/10 aikiboxer válasza:
Én 34 évesen kezdtem el bokszolni.
8/10 anonim válasza:
Nem késő.
Meg aztán az itthoni HM okatást tekintetbe véve.. 18-20 évesen TALÁN már meg tudod ítélni, hogy hova akarsz menni tanulni. Korábban amit rádsóznak az jó is.. holott..
Tehát sok mindent figyelembe véve, egészen jó kor. Lehet fiatalabban is, de 20 éves korától az ember egy 4-5 év alatt nagyon sok mindent tud tanulni. Ez még belátható időintervallum, és tényleg sok mindent magadra szedhetsz ha jó helyen tanulsz, rendszeresen és kitartóan.
9/10 dalta válasza:
Én 47 éves vagyok, elég puhány, de most kezdem újra a történelmi vívást...Szerintem bátran vágj bele.
10/10 anonim válasza:
DEHOGY KÉSŐ !
Egy barátnőm beíratta a lányát taekwondo -ra,megtetszett neki és ő is elkezdte. 40 éves elmúlt, és versenyeken is indul!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!