Hol tudnék 10 méternél magasabbról a vízbe ugrani?
Figyelt kérdés
Van valahol valami tó, ahol ez megoldható? Bp. környékén lehetőleg. Nagy vágyam ezt megtenni.2013. aug. 14. 23:14
1/5 anonim válasza:
Bp-n relatív egyszerű megoldani, van egy csomó hidatok... de sokan nem élik túl, uh gondold meg kétszer is mielőtt ugrasz:)
2/5 anonim válasza:
Azt tudod, hogy a testsúlyon közel 100 szorosának megfelelő erővel fogsz a vízbe csapódni? És ha a víz felülete önmagában nem ölne meg akkor vajon le érsz-e az aljára és az öl meg?
3/5 anonim válasza:
Extrém toronyugrás, mint sportág létezik, nők 20 férfiak 27 méterről versenyeznek. Szinte mindegyik ex-toronyugró, szóval csak úgy hipp hop ez nem megy, de ha van tapasztalatod, akkor szerintem van lehetőség kipróbálni. Hogy hol azt nem tudom, kérdezz rá, mondjuk a műugró szövetségnél, hogy létezik-e ilyen egyesület Budapesten.
Ha nem voltál soha toronyugró, akkor necces a dolog, keress előbb Bungee jumpingot, az gyakran van tó környékén pl. Balatonon.
4/5 A kérdező kommentje:
ugrottam már a 10 méteres toronyból, de most szeretnék a természetben találni egy helyet, ahol erre van lehetőség. Nem kell nagyon magas, csak 10 méter körül legyen, és alatta kellően mély víz, hogy biztonságosan lehessen ugrani.
2013. aug. 15. 15:40
5/5 anonim válasza:
Azt is megcsinálhatod kérdező,hogy mielőtt ugrasz,ledobsz egy nagyobb követ pl,és igy nem a háboritatlan vizfelületre esel,és igy nem fog fájni a becsapódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!