Ha danabolt szedek attól fogok fejlődni vagy csak a teljesítményem nő?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 12:36
1/7 anonim válasza:
Az IQ-d és a falloszod is nő tőle.
Nem hiába illegális.
2/7 anonim válasza:
Izomnövekedés is lesz, más kérdés, hogy rengeteg kárt okozol ezzel magadnak, pl heresorvadás, máj- és vesekárosodás, immunrendszer gyengülése, szív – és érrendszeri károsodások, személyiségváltozás, stb.
3/7 anonim válasza:
Ha danabolt szedsz akkor hülye vagy.Pont.
4/7 anonim válasza:
Mond már meg mi értelme van az 50-es karnak ,ha a f**kad 4cm-es lesz??? :D Az összes csaj pofán fog röhögni amikor letolod a gatyád :D És ott hagynak ,de jó nagy f***kalap lehetsz ,ha ilyen sz**okat akarsz szedni. Am a kérdésedre a válasz izom is fog növekedni, meg a teljesítményed is jobb lesz... Csak lehet impotens leszel vagy beled.ö.glesz :D
5/7 Valter6672 válasza:
Utolsó válaszoló, nagyon buta vagy. A farkad méretének semmi köze nincs ahhoz, hogy valaki szteroidozik. Maximum a libidója lesz nagy, vagy éppen kicsi, kúra után :) Azért a kettő nem ugyan az.
6/7 anonim válasza:
A farok nem megy össze, de a herék sorvadhatnak.
7/7 anonim válasza:
Nekem bevált a danabol igaz nem szedtem sokáig de szép eredményt értem el fél év alatt! Persze hozzá teszem majdnem mindem nap edzettem szóval a kemény munkának köszönhettem! Akkor 16 voltam már rég nem szedek semmit! semmi bajom nincs legalábis eddig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!