Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Használt vagy új airsoft fegyver?

Használt vagy új airsoft fegyver?

Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban? Ki melyikre voksol és miért? Már egy pár éve játszom, nem vagyok kezdő. Ezáltal igazából tudom a választ, a kérdést csak amolyan kíváncsiságból teszem fel. A NAGY közvélemény érdekel... :)

2013. júl. 29. 22:16
 1/2 Szergej55 ***** válasza:
Szerintem az új jobban megéri, még ha gyári hibás is, ki lehet cserélni, ráadásul a tömítések szinte biztosan rendben vannak rajta (, bár néha van ellenkező tapasztalat, de erre ott az első érvem) és nem utolsó sorban a teljesítménye is jobb (alap, nem tuningolt példány esetében).
2013. júl. 29. 22:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Pénz kérdése, de a mai újak jobbak minőségre és konstrukcióra. A cserélhető hengeres gb nélküli mostaniakat istenítik bár száz környékén van az áruk.
2013. júl. 31. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!