Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek a 24 órás...

BataAnikó kérdése:

Mi a véleményetek a 24 órás "hegymászásról", amelyet az egyik ismerősöm tervez?

Figyelt kérdés
Mindenki tudja,hogy Erőss Zsolt és Kiss Péter 24 órás csúcstámadás után ért fel a Kancsendzöngára.Az egyik ismerősöm szeretné a tiszteletét kifejezni a részükre úgy,hogy 24 órán keresztül teljesít "hegymászást".A lényeg az,hogy majd szeptember egyik szombatján(pontos dátumot még nem tudok) elindul a Gellért-hegy lábától a Szabadság-szoborig.Pihen,majd visszaereszkedik.Ezután ismét elindul felfelé és ezt szeretné 24 órán keresztül tenni.Nektek mi a véleményetek erről,esetleg lenne,aki csatlakozna hozzá?
2013. júl. 27. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Ostoba ötlet.

Dombra minek megy? Apróbbat nem talált?

2013. júl. 27. 12:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Ő nem hegymászó.Régebben kerékpározott,most pedig fut.Szerintem ez a "hegymászás"jelentős fizikai igénybevétel lehet a számára.Gondoljatok bele abba,ha már 10. vagy 20. alkalommal megy fel a lépcsőkön és a meredek emelkedőkön.
2013. júl. 27. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem több óra volt mint 24?

Szerintem nincs értelme.

2013. júl. 27. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:

fú de le fogtok pontozni:)

én megértem a bázisugrókat, megértem a sziklamászókat, megértem a szuperbike-osokat, megértem az összes extrém sportolót, de azt nem veszi be a gyomrom, hogy miért jó órákon át felfelé sétálni egy hegyre, amin olyan rohadt hideg van, hogy megfagysz... és ahány ilyen Himalája mászós videót láttam életemben, hát ott mászásról szó sincs... csak baktatnak felfelé... szerintem akinek erre van ideje, pénze, az meg is érdemli, hogy félúton megfagyjon...

2013. júl. 27. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
az utolsóhoz hozzászólnék hogy ne ítélj te egy két videóból hogy milyen egy hegycsúcsra fejutni.Hidd el nekem sok sport van ami nehéz de mire te felvergődsz egy többezer méteres hegy csúcsára megismered önmagadat garantálom!És még onnan le is kell jutni ami még megerőltetőbb.és az a látvány amit ott látsz a hegyek közt nagy élmény.a videók nem tudnak neked olyan élményt adni mint amit te magad élsz meg!És ha így ítéled meg a dolgokat örülök h nem ismered meg soha ezt az érzést!
2013. szept. 21. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!