Bodybeni kérdése:
MMA vagy Motocross?
Figyelt kérdés
Két különböző sport tetszik de nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb és melyiket űzzem..:D2013. júl. 15. 14:30
1/7 anonim válasza:
Az MMA az téged fejleszt, meg a testedet. Motorozás meg az érzekszerveidet. Nekem a motor jobban jön be, de nem egy árkategóriában van a kettő.
2/7 anonim válasza:
hmm igaziból az esztelen egymásnak esés, és a sebesség és veszély élvezete között kell döntened, ha egy igazi harcművészet és motocross között kéne döntened, akkor más lenne a helyzet.
3/7 anonim válasza:
Én az MMA -t ajánlanám mert az azért valamilyen szinten megtanít küzdeni ami hasznos lehet a motocrosst nem ismerem de nem is különösen érdekel mert én ojan sportot keresek amivel megtudom védeni magam és erösödök! Én egyébként thai boxolok és pár edzésen tanulunk aikidot is.
4/7 MrHard válasza:
Milyen hülye kérdés ez, már bocs! :D Az egyik küzdősport, a másik technikai sportág.... nem lehet összehasonlítani! Csináld mind a kettőt és kész!
Ha szereted, hogy szétcsapnak és szeretsz küzdeni, és választani akarsz a kettő közül, akkor nyilván nem a motocrossot kell választanod :D
Ne hamarkodd el, mert nem mindenki bírja a küzdősportokkal járó szituációkat és fájdalmakat!
5/7 anonim válasza:
1. válaszoló.. nem értem mért gondolod azt, hogy a motocross nem erősít. Kérlek fogd már azt a kormányt 50+ átlagsebességnél + a védőfelszerelés meg minden szar rajtad van.
6/7 anonim válasza:
Motocross-ozok és MMA-ztam is nekem a motocross jobban bejött drágabb sport de több kondi kell hozzá főleg amikor 30 métereket ugratsz
7/7 anonim válasza:
EZT MI NEM FOGJUK TUDNI ELDÖNTENI EZT NEKED KELL TUDNI!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!