Megéri magyar országon elkezdeni a downhillt?
Háát ha MO-n nem találsz pályát akkor sehol. Nem kell ahhoz "kinevezett pálya" jó arra bármilyen terep.
És nem, szerintem nem lehet belőle megélni, itt biztos nem.
El lehet kezdeni egy ásóval meg egy lapáttal is:D
Ha szerencséd van és szerzel egy társat még akkor is legalább egy év mire fasza pályátok lesz:D
Utána pedig mindig karban kell tartani, de hát a terep adottságoktól is függenek ezek. Az egy évet pl. az alföldi viszonyokra értettem, de lehet olyan is mint nálunk hogy alapból vannak olyan szakaszok aminek van természetes érkezője és jól belehet gyorsítani:D Volt olyan hogy egy óra alatt összehoztam egy kis "ugratót" amin már méterest is lehet ugrani. Ha te is ilyen helyen laksz érdemes lenne neki kezdened, viszont egy társ minimum kell mert egyedül nagyon unalmas lesz:/ De akkor se rögtön dh bicajt vegyél, előbb tanuld meg az alapokat egy dirt bicajon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!