95-99es Aprilia RX 125 vagy Yamaha DT 125 éri meg jobban vagy vadi új AGB 37es Pitbike?
a pitek full más téma,nem lehet össze keverni őket,olyan mint a nagy moci meg a quadozás,mind a kettő motor de teljesem más így nehéz lenne választani,plusz az sem mindegy hogy mire használnád.
ha csak hobbi,szórakozás akkor én pitet vennék bár én kevésnek tartom a 125ösökét.
pitből ha jó erős kell akkor vegyél használtan egy lxr160at.
ott komplett blokot tudsz cserélni új motor árához képest nézve viszonylag olcsón vagy ha tuningolni akarod akkor vehetsz rá 60-65ezerért 184ccm hengert,dugattyúval mindennel.
pitből szerintem 2szelepesből jó venni,a 4 szelepes erős meg minden de nem pörög úgy,a kétszelepes legyorsulja.
egyébként a pitet ki kell próbálni vétel előtt,van akinek nagyon meg tetszik a pitezés van akinek meg nem.
előbb nézd meg hogy neked be jön e. lehetőleg ne mini kategóriásat próbálj hanem midsize pitet.
egyébként hobbira szerintem első osztályú,egy nagymocihoz képest nem túl drága a fenntartás,versenyezhetsz is vele,kevesebbet fogyaszt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!