Jók az airsoft revolverek?
Kitűnő kérdés!
Én is sokat foglalkoztam ezzel mielőtt megvettem a drágát (6 colos változat)
Rövid összefoglaló:
Brutál jól néznek ki. Mondhat bárki bármit, lehet bármilyen az ízlése, de mindenkinek el kell ismerni, hogy hihetetlen impozáns darabok ezek. Ráadásul működési elv is az eredetire hasonlít, lőhetsz a ravasszal, de ki is biztosíthatod a kakas hátrahúzásával. A BB-t töltény hüvelyekbe kell tölteni, onnan lövi ki a fegyver, és igen, brutális erejük van.
Viszont ez hátrány is, mivel vannak versenyek, ahol nem engedik, hogy marokfegyver ilyen erős legyen (400 FPS fölött teljesítenek a Dan Wessonok) és a hüvelyes töltögetés is körülményes, hiába van mondjuk 4-5 tárnyi töltényed.
A spiáter egy fém ötvözet és az a negatívuma, hogy iszonyatosan rideg. Oldal irányú erőhatásra könnyen törik, ezért nem szokták szeretni.
Hogy a Dan Wessonok miből vannak, nem tudom megmondani, mindenképpen valami fém, de hogy mi, azt nem tudom Nekem nem volt semmi gondom vele, pedig párszor esett is, még sincs repedés vagy hasnló.
Hogy érdemes-e venni? Szerintem igen. Nekem mostanában lesz egy éve, hogy vettem és nem bántam meg egyszer sem. Megbízható, nagyon pontos és erős darabok, és nem utolsó sorban: Iszonyat jól néznek ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!