Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Jók az airsoft revolverek?

Jók az airsoft revolverek?

Figyelt kérdés
Konkrétan egy ASG márkájú Dan Wessonr 4"-re lennék kíváncsi,hogy szerintetek milyen. Egyik oldalon dicsérik,másik oldalon fikázzák. Szerintetek érdemes ilyet venni? Milyen gyorsan eszi a CO2-őt? Azt hallottam,hogy spiáterből van. Igazak azok a rémhírek,hogy a spiáter a kalap ****? Vagy ezek a hírek nem igazak?

2013. júl. 6. 12:00
 1/8 anonim válasza:
Az általában az ártól függ ajánlom hogy gázosat vegyél! Mert a springest minden lövés után fel kell húzni!
2013. júl. 6. 12:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen,CO2-ős lesz (ha lesz),és az ár annyira nem probléma :)
2013. júl. 6. 12:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként melyik a jobb? A hosszabb vagy a rövidebb csövű dan wesson (4" vagy 8")?
2013. júl. 6. 13:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja,és még valami:néztem róla videot,ahol megütötte az 500 fps-t is. Lehet használni hivatalos játékon (ugye félautomata)? Ha nem,akkor ha teszünk rá egy pl 4X-es nagyítót,akkor elmegy "snipernek"? :D
2013. júl. 6. 13:28
 5/8 Szergej55 ***** válasza:
Nekem van egy 2.5"-es Dan Wessonom, még ez a rövid csövű változat is kenterbe ver jó pár géppityut erő szempontjából és a pontosságára sem lehet szerintem panasz. A hosszabbak, amiket te néztél, még erősebbek és pontosabbak lesznek, az anyaga pedig szerintem jó, nekem az illesztésekkel, stb.-vel nem volt bajom. A CO2-vel egész jól bánik, 40 erős lövés és még úgy 20 közepes erejű simán kijön vele, úgyhogy én maximálisan elégedett vagyok az enyémmel, a típust neked is csak ajánlani tudom!
2013. júl. 6. 18:16
 6/8 Szergej55 ***** válasza:
Amúgy nem hinném, hogy a Dan Wessonok használata minden játékon megengedett lenne, de ahol mondjuk nem veszik szigorúan az fps limitet (,például 380-400 fps fölöttit is engednek), ott véleményem szerint használhatod.
2013. júl. 6. 19:45
 7/8 hun46y3 ***** válasza:

Kitűnő kérdés!

Én is sokat foglalkoztam ezzel mielőtt megvettem a drágát (6 colos változat)

Rövid összefoglaló:

Brutál jól néznek ki. Mondhat bárki bármit, lehet bármilyen az ízlése, de mindenkinek el kell ismerni, hogy hihetetlen impozáns darabok ezek. Ráadásul működési elv is az eredetire hasonlít, lőhetsz a ravasszal, de ki is biztosíthatod a kakas hátrahúzásával. A BB-t töltény hüvelyekbe kell tölteni, onnan lövi ki a fegyver, és igen, brutális erejük van.

Viszont ez hátrány is, mivel vannak versenyek, ahol nem engedik, hogy marokfegyver ilyen erős legyen (400 FPS fölött teljesítenek a Dan Wessonok) és a hüvelyes töltögetés is körülményes, hiába van mondjuk 4-5 tárnyi töltényed.

A spiáter egy fém ötvözet és az a negatívuma, hogy iszonyatosan rideg. Oldal irányú erőhatásra könnyen törik, ezért nem szokták szeretni.

Hogy a Dan Wessonok miből vannak, nem tudom megmondani, mindenképpen valami fém, de hogy mi, azt nem tudom Nekem nem volt semmi gondom vele, pedig párszor esett is, még sincs repedés vagy hasnló.

Hogy érdemes-e venni? Szerintem igen. Nekem mostanában lesz egy éve, hogy vettem és nem bántam meg egyszer sem. Megbízható, nagyon pontos és erős darabok, és nem utolsó sorban: Iszonyat jól néznek ki!

2013. júl. 7. 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:
MASSZ-os játékokon nem fogod tudni használni, mert nem csak energia hanem méretkorlátozások is vannak a sniper fegyverekre! A DMR pl.: minimum 95cm hosszú (400-500fps. Ennek fejében nem ajánlom!!! Ráadásul ha felelőtlen vagy akkor közelről elég fájdalmas tud lenni, tehát hamar kiutálnak majd vele.... Ezt leszámítva viszont fasza fegyver, a havernak is van egy, bár vannak tömítési problémák, amik elég hamar jelentkeztek. Igaz az övé még az első konstrukciókból van.
2013. júl. 7. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!