Shito Ryu karatéról vélemény? Milyen szerintetek?
Chuck Norris is ezt nyomta még a Chun Kuk Do előtt.
Te viszont biztosan nem vagy olyan, mint Chuck Norris.
Mi mást mondhatnék, ha te szereted csinálni, akkor nem mindegy, hogy mi mit gondolunk?
Majd ha saját képmásodra formáltad Istent.
És persze miutűn megengedted neki, hogy világosságot hozzon a földre. Persze csak ha szépen kéri :D
Szerintem egy kung fu-t meg sem közelít oktatási formában ,színvonalban, technikában.
Ha tetszik csináld.
Én még a jól oktatott Karatét is merevnek tartom mind fizikailag, mind szellemiségben. Bár tény, hogy az erős, jó karate.. az erős. Fogalmam sincs hol járhatsz Shito-zni, és hogy milyen lehet az oktatás.. minek is tippelnék, ha egyszer nem tudhatjuk..
De én úgy találtam, hogy még a legnagyobb erők is hajlamosak megtörni, valamint tapasztaltam, hogy belső stílusú harcrendszerekkel talán még nagyobb erőket lehet mozgósítani, én a lágy stílusokra voksolok általában, és általánosságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!