Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért hord felfele az airsoft...

Miért hord felfele az airsoft mesterlövészpuskám?

Figyelt kérdés

Hiába állítgatom hop-upot szinte egyre rosszabb. Ahogy eléri kb. 20 métert akkor a BB Föld körüli pályára áll.

Már kitakarítottam minden egyéb, de nem értem mért.

Segítség, hétvégén szükségem van rá!

2013. jún. 20. 10:11
 1/9 anonim válasza:

Szerintem vidd vissza oda ahol vetted !

Ott vagy kicserélik vagy nem !

Vagy megpróbálják megcsinálni !

Ha neten rendelted akkor nem tudom !

2013. jún. 20. 10:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Már lassan 3 hónapja megvan, eddig nem hordott ennyire.
2013. jún. 20. 10:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer hasonló problémával találkoztam, akkor pont fordított tüneteket produkált a fegyver: hop-up-ot bárhova tekertük, a lőtáv jó ha volt 20m. A fegyver szétszedése után kiderült, hogy a hop-up gumi nem volt megfelelően a csőre rakva, kicsit ferdén volt rajta, emiatt nem érvényesült a hatása. Valószínű, hogy itt is a hop-uppal van valami gond. Ha nem értesz hozzá, akkor ajánlott szerelővel megnézetni/javíttatni. (pl airsoftdoki.hu)

Másik eshetőség, hogy túl könnyű bb-t használsz. Ha ugyanazzal a "kaliberű" lövedékkel lősz, mint a probléma jelentkezése előtt, akkor viszont csak az első lehetőség áll fent.

2013. jún. 21. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Hopup túl erős. Vagy eltört vagy más de szerintem ott lesz a hiba. Próbáld meg h kiveszed a lenyomót belőle.
2013. jún. 21. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaja. Szinte tuti hogy hopup! Merre laksz? Ha a közelbe, akkor megnézhetem neked...
2013. jún. 21. 17:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a válaszokat!

Kisúji vagyok

2013. jún. 22. 11:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként 30-as BB-t használok szóval nem éppen könnyű BB
2013. jún. 22. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem nézem meg neked... :) Az messze van! :) Kérj meg egy hozzáértő csapattársat/ismerőst... pár perc alatt esetleg egy gumi cserével orvosolni fogja a problémát!
2013. jún. 22. 22:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a segítséget. Bármilyen ötletet még meghallgatok.
2013. jún. 23. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!