Mijen fehérjét ajánlanátok amit kapok a scitec boltba?
Figyelt kérdés
10000 ft ig.2013. máj. 24. 13:09
1/5 anonim válasza:
Nem tudom mekorra kiszerelésre gondolsz. Én ezt ajánlom: [link]
2/5 anonim válasza:
Mivel szójás cuccot nem ajánlok, így csak kisebb kiszerelés jöhet ebből: 100% whey prof., talán még a whey protein force a full force márkából. Ez kb 12 ezer a 2,2 kilós. Ha ez nem fér bele, akkor csak 1 kilósakat tudsz venni 6 ezerért.
3/5 anonim válasza:
Én mindenképp olyat ajánlanék, amihez jár egy Magyar helyesírás szabályai, a legfrissebb kiadásban.
4/5 anonim válasza:
Ne ilyen szarokkal növelj tömeget.
Egyszer elfogy a pénzed, nem bírsz venni, és sokkal jobban fog zavarni, ha lefogysz.
Hízz fel naturálba, figyelj oda az étrendedre, sokkal pénztárcakímélőbb.
5/5 anonim válasza:
Utolsó, te olyan kegyetlen nagy baromságot írtál, hogy hihetetlen. Ez nem koksz, ez naturál. Táplálékkiegészítő. Olyan, mintha ennél. Ha abbahagyod a használatát, nem gyengülsz vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!