Mennyi a görkori maximum sebessége?
Figyelt kérdés
Fitnes, agressziv, és gyorsasági görkor esetében.2009. okt. 3. 15:40
1/5 anonim válasza:
Én ezt egyszer lemértem...(nemtom mien a görkorim de nem az a tesco-s müanyagkerekű az bizti)...anyám mewnt előre autóval, én követtem egyenesbe és mentem 15-tel is.
De szerintem ez nem csak a görkoritól függ :),(13/L)
2/5 anonim válasza:
ha érdekel, ezek az én eredményeim:
motorral (aprilia rx, 50 ccm): 90 km/h
biciklivel: 55 km/h
görkorival: 37 km/h
amit az első írt (15 km/h), az nem sok, max annál, aki életében elösször korizik. de még kezdőknél is kevés!
3/5 anonim válasza:
2 éves koromban rámadták szüleim a görkorcsolyát,most 16 éves vagyok,azóta nem volt olyan hét,hogy nem lett volna rajtam, múltkor anyukámmal kimentünk a helyi gyártelepre,ahol természetesen nyitott terep áll rendelkezésünkre,és lemértük,hogy mennyi a maxsebességem ami eléggé meg is lepett: 48km/h.
4/5 anonim válasza:
Nekem egy Roces S101 fitness korim van, azzal sík terepen 40-45 km/h-t mentem, de volt már rá példa, hogy lejtőn kocsit előztem városban. (Igaz a rendőrnek nem nagyon tetszett)
5/5 anonim válasza:
még a 37 se olyan sok, azt majdnemhogy egy jobb deszkával is lehet jhozni, a 45-50 már szép, egy profi görkoris egy profi görkorival szerintem 70 felett is tolja .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!