Hogy tudom javítani a reakcióképességemet?
Figyelt kérdés
Én tanulok kevert-harcművészetet csak az a baj hogy nagyon rossz a reakcióképességem, és ezért nem tudom kivédeni se az ütéseket, és a rúgásokat!!! ,:˛/2013. máj. 16. 21:10
1/3 anonim válasza:
a túlsúly leadása.
egyszerre ütés gyakorlat partnerrel.
iskolázás az edzővel.
és kivédeni?
inkább kiduckingolni és lemozogni,nem beleállni,mint egy fafej.
2/3 anonim válasza:
Fogsz egy kesztyűt majd megkérsz valakit hogy a két kezével a kesztyű ket végét fogja meg. Te szembe állsz vele majd amikor az a valaki ugy gondolja elengedi a kesztyut. A te kezed elotte termeszetesen a kesztyű fölött van, de semmiképp sem ér hozzá.(Az elengedés után természetesen utanna kell nyulnod es el kell kapnod mielott a foldre ér) Ha sokszor gyakorolod javulni fogsz az tuti :)
3/3 anonim válasza:
Korbács nick jól összefoglalta a dolgokat! Sok kesztyűzés és helyesen végrehajtott, célirányos iskolázás kitolja a határaidat a reakcióidőt illetően is. Azért tudni kell, hogy az egy veled született adottság. Ezért sem lehet mindenkiből Floyd Mayweather a legjobb edzésmódszerekkel és szorgalommal sem.
Egyébként nem is biztos, hogy a reakcióidőddel van probláma, hanem képzetlenséged okán, nem tudod még lereagálni a dolgokat. A fülesek meg jönnek ugye.:D Legyél szorgalmas, kitartó és a helyzet javulni fog. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!