Mit vegyek fel paintball?
Figyelt kérdés
Hello osztálytársakkal megyünk paintballozni és hát nem vagyok egy vékony gyerek szóval tuti hogy nem tudnak olyan méretű ruhát adni ami jó lenne rám ! Ezért saját ruhába akarok játszani az jó lenne ha egy katonai terepmintás nadrágot vennék fel és egy pólót ? Mert voltam már paintballozni és akkor is nagyon kicsi volt az a ruha amit adtak és egyszerűen alig tudtam mozogni benne .. Vagy ti mit ajánlotok mit vegyek fel ?2013. máj. 11. 19:52
1/1 anonim válasza:
Én a katonai overál alá még melegítőnadrágot, és pulóvert is felveszek. A kezeimet is szoktam védeni, hogy felveszek egy vékony kesztyűt.
Tény, hogy mikor leveszem, tocsogok az izzadságban, de ha el is találnak, nem olyan súlyos a nyoma, és hamarabb elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!